,

Tony Cachafeiro conclou el Campionat d’Espanya de Kàrting al Top10!

Tony Cachafeiro ha acabat avui diumenge al Top10 de la classificació final en la que ha estat la seva primera temporada sencera al Campionat d’Espanya de Kàrting (categoria Mini). Així doncs, tot i que el jove pilot s’havia desplaçat a Zuera amb la intenció d’intentar anar més enllà, acabar al Top10 és un gran resultat final, de fet, aquest era l’objectiu que va marcar-se a principis de temporada.

Amb els millor i contra els millors

En qualsevol cas, primer amb els de l’equip NM Motorsport i més tard amb els d’MDC, Cachafeiro ha aconseguit molt més que un gran resultat, doncs ha crescut i madurat molt com a pilot, tot i la seva curta edat, competint en aquest nivell tan exigent i en dos campionats de primer nivell, com és el Campionat d’Espanya i les IAME <euro Series.

Pel que fa a la darrera cita d’aquest cap de setmana a Zuera, tot i l’intenció d’aconseguir més encara del que s’havia marcat inicialment, al final no ha pogut materialitzar-se, no tant per les errades directes, sinó per les circumstàncies que sempre envolten les competicions del món del motor, on la majoria de vegades, moltes coses arriben per un cúmul de coses al·lienes a un mateix.

Fora de pista dos cops

El cas és que al circuit aragonés Cachafeiro no ha pogut fer valer la seva desena posició a la classificació, sinó més viat tot el contrari. El fet de sortir per l’exterior li ha acabat passant factura, quan en veure’s acorralat pel gruix de karts al segon revolt, s’ha quedat sense lloc i ha acabat fora de la pista. La maniobra l’ha fet perdre vint posicions.

No obstant això, Cachafeiro ha tornat a demostrar que davant les adversitats, ni nervis, ni pèrdua de concentració. Un cop a la pista i amb tothom pel davant, s’ha llançat a per totes. És així que l’andorrà ha començat a adelantar pilots volta a volta, fins a remuntar 13 posicions.

De nou en plena lluita, l’andorrà tornava a veure a l’horitzó la possibilitat de tornar lluitar per les posicions altes de la classificació. I és que en aquest punt, quan batallava per estar situar-se a tocar dels deu primers  un rival la tornat a treure de la pista. Maluradament, en aquest punt la carrera estava ja massa avançada, deixant al pilot  sense cap opció d’intentar res més.

Un primer any excel·lent

Malgrat tot, tal i com queda dit al primer paràgraf, Cachafeiro ha complert amb escreix l’objectiu marcat de cara al CEK 2023. Finalitzar entre els deu primers al Campionat d’Espanya en el seu primer any és un resultat que promet molt.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.