,

25è LLOC PER A CARDELÚS EN EL PRIMER GP DE LA TEMPORADA

Xavi Cardelús ha estrenat la temporada del Campionat del Món de Moto2 amb un 25è lloc. L’estrena ha tingut lloc al Gran Premi de Qatar. Va disputar-se aquest passat cap de setmana del 9 i 10 de març en el circuit de Losail.

Cap de setmana complicat

Ha estat un cap de setmana difícil per al pilot andorrà. I és que Cardelús no havia acabat de trobar-se a gust en cap de les dues jornades d’entrenaments. Tant va ser així que la seva millor volta va quedar a més d’un segon del millor registre aconseguit dies abans.

Tot i això, el matí de diumenge ja va fer un pas endavant al ‘warm-up’. El pilot va poder registrar un temps de 2:01.95,  més proper a la seva volta ràpida del test IRTA.

A l’hora de la cursa continuava fent molt de vent, tot i que menys que dissabte.

Bona sortida però..

Cardelús va fer una bona sortida, però tot i la sortida i la primera volta, li va costar agafar el ritme a partir d’aquell mateix moment. Aquest fet va ser així la resta de carrera i no li va permetre millorar posicions.  Finalment va creuar la línia de meta en el 25è lloc.

Preparar-se costa temps

Cardelús feia aquest balanç del primer Gran Premi de l’any:

“Ha estat un cap de setmana complicat. A la cursa he fet una bona sortida i una bona primera volta. Després però, m’ha costat molt imprimir un ritme constant. Això m’ha impedit poder rodar a gust i fer temps més competitius”

“Aquesta però ha estat la primera cursa d’una temporada molt llarga. També penso que és força important haver-la acabat. Amb la informació obtinguda anem millorant les bases per poder seguir evolucionant i afrontar el segon Gran Premi de l’any molt millor.

La segona cursa del Campionat del Món es disputarà a l’Argentina l’últim cap de setmana d’aquest mes.

Gassssss Xavi.