,

UNA ERRADA A MITJA CARRERA COMPLICA LA CURSA DE CARDELÚS A MISANO

Xavi Cardelús s’ha classificat en el 25è lloc en el Gran Premi de San Marino, disputat avui diumenge (15 de setembre) al circuit de Misano.

Cardelús ha fet una bona sortida i ràpidament a pogut avançar a quatre pilots.

Errada de pilotatge

Malauradament una errada de pilotatge a meitat de la cursa l’ha distanciat del grup i conseqüentment l’ha fet cedir força terreny.

A partit d’aquest moment Cardelús s’ha concentrat a remuntar tot el possible,  imprimint un ritme alt per poder atrapar els pilots que tenia del davant. 

Al final, tot i l’esforç Cardelús ha creuat la meta en la 25a posició.

Millor volta en cursa

La volta ràpida del pilot a la cursaha ha estat de 1’40.393, és a dir, ha rebaixat en algunes centèsimes el seu millor temps dels entrenaments. Aquest és un fet poc habitual i confirma que la seva progressió ha estat constant des de la seva arribada al circuit italià.

Valoracions del pilot

Cardelús valorava així el resultat d’aquest Gran Premi:

Avui en cursa he millorat la volta ràpida dels entrenaments. Això és positiu perquè mostra que hem fet un bon treball. Tot i això, encara podia haver anat millor. En la 14ena volta he comés un errada que m’ha fet perdre al voltant de 6 segons”

”Cap a la part final de la cursa he pogut tornar a atrapar el grup precedent.  Crec que sense l’errada de la cursa i si haguéssim pogut tenir una tercera sessió de lliures sense incidents, el resultat hauria estat millor”.

El proper Gran Premi es disputarà al Circuit Motorland Aragón el cap de setmana que ve (21 i 22 de setembre)