,

ŠKODA KAROQ: NOU TAMANY PER UN NOU SUV

Us presentem el nou Karoq, la nova proposta amb la qual la marca txeca reforça més i millor el seu catàleg d’opcions tot terreny.

I és que el Karoq arriba a la gamma Škoda amb un objectiu principal, el de consolidar la marca amb una col·lecció de models tot terreny com mai fins ara, projectant així una gamma d’opcions més complerta gràcies a la incorporació d’aquest model, el qual en tamany encaixa a la perfecció amb la resta de models del catàleg Škoda 2018, sobretot pel que fa a l’oferta del segment dels SUV.

Inconfusiblement suec

En pertànyer al mateix grup, el Karoq manté molts trets d’identitat molt propers al Seat Ateca, amb qui inevitablement comparteix part de la seva estètica. En qualsevol cas però, les línies i formes geomètriques i la seva particular calandra fan que mantingui la seva pròpia essència, un llenguatge estètic molt personal i l’estil del disseny dels txecs.

Medeix 4,38 metres de llarg, 1,84 metres d´ample i 1,61 metres d´alt, per la qual cosa és bastant més contingut de tamany que l’imponent Škoda Kodiaq (del que us en vam parlar en l’edició 171). De fet, en grandària està situat entre un Yeti i l’esmentat Škoda Kodiaq.

Fins a 5 variants de motor

Pel que fa a la gamma de motors, hi ha un total de cinc variants: dos motors de gasolina i tres de dièsel, amb un ventall de cilindrades que van des d’un 1.0, 1.5, 1.6 i fins a un 2.0 litres. Entre tots ells hi ha un rang de potència situat entre els 116 i els 190 CV.

Tots els motors estan turboalimentats, dotats de sistemes d´injecció directa, tecnologia Start-Stop i inclouen sistemes dissenyats per a la recuperati  de l’energia en les frenades.

Així mateix, tots els models de la gamma es poden combinar amb una caixa de canvi manual de 6 velocitats o una de seqüencial DSG de 7, excepte el motor 2.0 dièsel de 190 CV, que va equipat de sèrie amb tracció integral i canvi DSG. Aquest motor serà el darrer en arribar. Tardarà uns mesos encara.

Connectivitat i entreteniment

En quant a tecnologies, destacar el nou sistema d’informació i entreteniment «Columbus», recolzat per una pantalla tàctil de fins a 9,2 polzades, amb wifi, diferents aplicacions d’internet i els sistemes «SmartLink+», compatibles amb «Apple Car Play» o «Android Auto».

Tot i que al nostre país la tracció integral és sempre la més demandada, si teniu un perfil més viatjer o simplemente més urbanita, el nou Škoda Karoq està també disponible amb tracció davantera.

Sigui quina sigui la vostra preferència, el nou Karoq ofereix en opció un selector de perfils de conducció que permet escollir entre els modes: Normal, Sport, Eco, Individual i Snow.

Màximes tecnologies

També destaquen de l’equipament tecnològic els grups òptics Full Led, els seients i volant amb calefacció, així com diversos sistemes d’ajuda a la conducció, com el sensor anti-multi col·lisions, l’assistent de frenada automàtica o el d’assistència a l’aparcament.Destacar també la capacitat del maleter, que ofereix una capacitat de càrrega de 521 litres. Amb els seients reclinats completament la capacitat de càrrega augmenta dels 521 litres naturals fins els 1.810.

Modular i funcional

El cert és que a nivell de modularitat les opcions que ofereix són moltes. En aquest sentit el Karoq inclou el sistema VarioFlex, que ofereix l’opció de poder gestionar la posició dels seients posteriors de manera totalment independent, fet que permet ajustar-los segons les necessitats de càrrega o de nombre de passatgers del moment.

Podeu informar-vos a Motor Espai, concessionari oficial de la marca al Principat.

Els trobareu a l’Av. d’Enclar, 50. Tel. 890000