,

El diferencial força l’abandonament de Llovera -“Leites” al 29è Ral·li de la Nucía

Albert Llovera – Claudi Ribeiro “Leites” (Toyota Yaris – PCR Sport) van haver d’abandonar a l’inici de la primera cronometrada de la segona etapa del 29è Ral·li de la Nucía, després que el diferencial central digués prou.

Tot i certa incomoditat inicial, Llovera de seguida va acostumar-se a la nit

L’equip del Grupo La Grajera va patir l’inoportuna avaria després d’haver protagonitzar una excel·lent primera etapa en la què van estar flirtejant amb el Top5 de la classificació de la Toyota Iberian Racing Cup (TGR).

El pilot d’Andorra la Vella ens comentava d’aquesta manera el moment de l’abandonament: “Es va produir al  prendre la sortida a la setena especial (primera de la segona etapa). Quan ens acostàvem a la línia de sortida ja vaig notar que alguna cosa no anava bé, semblava com si m’hagués deixat el fre posat. El pitjor presagi es va confirmar al moment d’intentar sortir, doncs ens vam quedar clavats”.

Cada cop més còmode

A més, Llovera completava el succeit afegint que l’avaria va arribar “després de completar una primera etapa a un ritme molt competitiu. El cert és que a mesura que avançava el ral·li em sentia més còmode al volant del Toyota. Va ser una llàstima no poder continuar, completar el ral·li hauria estat molt positiu per agafar ritme de competició en un ral·li”.

Per a Llovera, abandonament a part, el moment més complicat va produir-se a la secció nocturna del ral·li: “Sobretot a la primera cronometrada nocturna de la prova. Feia molt de temps que no competia en un ral·li de nit i al principi em va costar una mica. Amb tot, va ser un problema que vaig solucionar ràpidament i a partir de la segona crono de nit tot va tornar a la normalitat”.

Excel·lents sensacions inicials

Comentava l’Albert que a la part inicial del ral·li va sentir-se molt a gust pilotant el Toyota Yaris, unes sensacions que finalment van quedar ben reflexades al cronos marcats.

Al shakedown, Llovera-Leites van fer tres passades per l’especial de Bolulla-Tàrbena (4,510 km), marcant un millor temps de 3’22”973, un temps que confirmava que tot estava en ordre per començar el ral·li.

En el decurs de la primera etapa els de Grupo La Grajera van situar-se a la setena posició de la TGR des de l’inici, lloc que van mantenir durant les sis cronometrades de l’etapa i amb possibilitat de millorar i situar-se al Top5 de la copa monomarca de Toyota.

Rally ciudad de Pozoblanco

En quinze dies (dies 17 i 18), Llovera -Leites disputaran el 10è Rally ciudad de Pozoblanco, última cita del calendari del certamen. La prova cordovesa es disputarà sobre terra.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Espectacular imatge entrant a un revolt d’esquerres