,

VOLVO V90 CROSS COUNTRY: QUAN EL CONCEPTE TOT TERRENY ESDEVÉ TRADICIÓ

L’estil urbà i l’emocionant rendiment de conducció del Volvo V90 Cross Country fan d’aquest model l’ideal tant per circular per la ciutat cada día com per a gaudir-lo més enllà i endinsant-nos per camins a la recerca d’aventures. I és que la denominació Cross Country de Volvo s’ha guanyat amb el pas del temps un espai  diferencial dins de la indústria automòbilista de lleure.

Enguany, els suecs afegeixen un nou toc tot terreny a la seva extensa gamma de berlines i models familiars amb aquesta nova proposta que s’afegeix des de ja a la nova sèrie V90.

Ja disponible a Autodièsel, el concessionari oficial Volvo per Andorra, l’V90 Cross Country és un model que segueix a la perfecció els codis estètics tan característics de la marca. Uns codis que tanta personalitat han donat a la sèrie Cross Country de la marca, en una nissaga que Volvo va iniciar fa ja més de vint anys amb les primeres interpretacions dels V70 XC.

El nou V90 arriba doncs amb una imatge clarament diferenciada del model precedent, amb uns paraxocs i passos de roda de color negre i amb proteccions específiques. També, com era d’esperar en un model d’aquestes prestacions fora pista, l’altura respecte del terra ha augmentat en 60 mm, la qual cosa li permet circular amb més solvència i efectivitat per pistes sense asfaltar.

El disseny interior  manté la línia de combinació de disseny i tecnologia de la resta de la sèrie 90, i ho fa amb tots els avantatges de connectivitat i entreteniment disponibles avui día, incloent-hi també a nivel d’infoentreteniment un equip de so d’alta gamma de la marca Bowers & Wilkins.

La gamma s´estructura en els nivells d´acabat Cross Country i Cross Country Pro.

Pel que fa a l´oferta de motors, hi ha fins a quatre alternatives: D4 i el D5 (dièsel) de 190 i 235 CV respectivament, i T5 i T6 amb 254 i 320 CV amb motors de gasolina.

Tots venen associats al sistema de tracció integral AWD i a un canvi de marxes automàtic, tot i que si preferiu una transmissió manual, hi ha la versió D4 també disponible amb aquest canvi.

D’altra banda, Volvo ha desenvolupat dos nous sistemes de seguretat connectada que es presenten per primera vegada en tres dels seus models: XC90, S90 i V90

Exemple d’aixó són els sistemes d’alerta davant de superficies lliscants i un paquet de lums d’emergència. També disposa d’un sistema de control de descens de pendents  o «HDC», que utilitza els frens per controlar la velocitat de rotació de cada roda en carreteres quan es circula de baixada i en condicions de poca adherència.

El nou Volvo V90 Cross Country també disposa d´una suspensió més alta, llantes de 19 polzades i seients davanters ergonòmics de gran tamany. És un cotxe nascut per veure món.

Pel que fa als preus de la gamma V90 Cross Country varien en funció de les prestacions escollides i dels acabats. Els preus arrenquen dels 47.700 euros.

Informeu-vos-en a Autodièsel, concessionari oficial Volvo per Andorra. Els trobareu a l’Av. Verge de Canollich, 59 de Sant Julià de Lòria. Tel. 841143