,

XAVI CARDELÚS AL GP D’AÙSTRIA DE MOTO2

La 25ena posició aconseguida per Xaví Cardelús al GP d’Aùstria de Moto2, ha deixat un cert gust agredolç al pilot andorrà, tot i que en línies generals manifestava sentir-se prou satisfet de tot el viscut aquest diumenge. De fet, ha estat un cap de setmana intens i revelador en alguns aspectes.

Sense temps

Per començar, en aquesta setena carrera del Mundial de Moto2 les circumstàncies han fet que Cardelús es veiés en les qualificatòries amb poques voltes acumulades en sec i això l’ha ajudat poc a l’hora de la veritat en la carrera. 

Malgrat aquest fet, ha complert amb el principal objectiu que té aquesta temporada, el d’acumular tot el bagatge possible. Per altra banda, va sorprendre a tothom amb  un fet inesperat del que us en parlarem uns paràgrafs més abaix.

Segueixo acumulant tota l’experiència possible. Ahir però,  no vaig poder rodar en sec tot el que hagués volgut i això m’ha afectat considerablement a l’hora de la cursa. Tot i això, en la carrera he millorat en gairebé mig segon la meva millor volta ràpida amb un temps de 1’31.62 i he estat rodant amb pilots que tenen molta més experiència que jo”

Campeonato del mundo de Moto2 2018

Amb set curses, el pilot segueix guanyant experiència

Sortida de pista

Malauradament, en aquest moment una sortida de pista l’ha despenjat fent-lo perdre ritme i posicions. No Per això ha deixat de seguir atacant amb la intensitat a la que ens té acostumats, recuperant poc a poc l’estela del grup. Al final a creuat la línia d’arribada en la 25a posició.

De no ser per la sortida de pista podria haver acabat molt a prop del vintè lloc. Després de sortir-me he tornat a recuperar el contacte amb el grup cap al final de la cursa però…”

La sorpresa

Respecte del “fet inesperat”, aquest va tenir lloc ahir durant els entrenaments, ja que Cardelús va demostrar ser un pilot molt competitiu en condicions de pluja, un fet que ha transcendit fins i tot més enllà del seu cercle més proper. I és que ahir, quan la pluja castigava amb molta intensitat el circuit, Cardelús va fer un pilotatge digne de tot un Mundialista, amb una meritòria 14a plaça, a un segon i una dècima del pilot més ràpid.

Campeonato del mundo de Moto2 2018-2

Cardelús ha demostrat ser un gran pilot en condicions de pluja