,

6a I 7a PLAÇA PER A CARDELÚS AL CIRCUIT DE BARCELONA

Xavi Cardelús va aconseguir aquest passat cap de semana del 9 i 10 de juny, la sisena i la setena posició en les dues carreres de la tercera prova del Campionat Europeu de Moto2 que està duent a terme i que enguany va celebrar-se en el Circuit de Barcelona-Catalunya.

La sisena posició arribava en la primera cursa, mentre que va tancar la segona amb un set lloc.  En tot cas, tot i les dificultats viscudes en el según enfrontament, va ser aquest el que va deixar-li un millor regust al pilot andorrà.

“Content de com han anat les coses, malgrat que encara podien haver anat millor ”

Així resumia Cardelús a les xarxes la cita catalana tot just acabar,  fent referència a varis incidents que el van fer perdre la posibilitat de poder acabar en millors posicions.

I es que els incidents persegueixen al jove pilot, un handicap que s’afegeix als naturals de la categoria de Moto2, com l’adaptació a la nova moto o el desgast físic que implica aquesta nova disciplina.

“Espero deixar de tenir aquests petits incidents que m’acaben passant factura sempre,  com la caiguda que he patit i que ja no m’ha permés poder sortir des d’una posició més avançada, o l’incident que he tingut quasi al començament  de la segona cursa amb un altre pilot”

I és que en la segona carrera, tot just al començar,  ha estat a punt de topar contra un rival que se li ha creuat.

La propera cursa, la quarta ja del Campionat del Món de Moto2 que està disputant,  serà en el Gran Premi dels Paisos Baixos al circuit d’Assen l’1 de Juliol.