,

Xavi Cardelús sortirà de des de la primera línia a Motorland

Dissabte, 8 d’octubre.- Si Cardelús va protagonitzar una molt bona actuació en les dues jornades d’entrenaments lliures de cara a la propera cursa del Moto2 European Championship al circuit aragonés de Motorland, avui dissabte no ha estat menys.

L’andorrà ha assolit les dues segones places en les classificatòries, de manera que demà diumenge sortirà des de la primera filera de la graella de sortida.

Divendres entre els més ràpids

Ahir divendres, en la primera sessió de la jornada, l’andorrà va adjudicar-se el segon millor registre després de parar el crono en 1’53.621. Més tard, en la segona ronda l’andorrà va fer el tercer millor temps (1.53.761), a dues dècimes de segon del millor registre de la sessió.

En paraules del pilot

Estic content de com han anat les coses avui divendres. A la segona sessió m’he centrat en mantenir un bon ritme i tinc clar que encara hauria pogut millorar una mica més el temps de la volta ràpida. De fet, el test que vam fer aquí fa uns dies ens ha ajudat molt a definir la posada a punt de la Kalex. L’objectiu de cara a demà (avui dissabte) és garantir-me una posició a la primera o la segona línea de la graella

Dit i fet!

Mai millor dit. Avui dissabte, en les dues classificatòries Cardelús ha assolit el segon lloc en ambdues sessions. Així doncs ha complert l’objectiu que va plantejar-se ahir de la millor manera; sortir des de la 1a filera de la graella demà diumenge.

Des de la 1a volta

A la primera de les dues sessions classificatòries, tot i trobar-se amb molt de trànsit, el de Promoracing ha marcat la segona volta ràpida. Amb un temps de 1’53.763, l’andorrà només a cedit un segon respecte del primer classificat.
A la segona sessió la posició ha estat la mateixa, però en aquest cas ha parat el crono en 1’52.919, a només 6 dècimes de la pole.

Vist com van anar ahir els entrenaments i avui les classificatòries, esta clar que Cardelús té tot a favor de cara a les curses de demà.