,

11è i 13è lloc de Cachafeiro en l’inici del Campionat d’Espanya

Tony Cachafeiro va signar ahir diumenge un bon cap de setmana en la prova amb la que arrencava el Campionat d’Espanya. L’andorrà va protagonitzar una carrera consistent, mantenint-se entre els deu pilots més ràpids del país, en una graella de més de 40 participants.

Problemes  de balanç

Val a dir que a l’hora de la classificació Cachafeiro va tenir un problema de balanç al kart, la qual cosa va llastrar les seves opcions la resta del cap de setmana. Malgrat això, el jove pilot va aconseguir avançar deu posicions a les dues mànigues classificatòries del dissabte, fent-se amb una millor posició de sortida a les carreres del diumenge.

11ºy 13è lloc

A les dues carreres del dia Cachafeiro va acabar 11è 13è. En tot cas, no és tant el resultat, sinó com va poder fer-se un forat en la baralla pel Top 10, fent-ho amb amb el kart afectat pel balanç i sense la velocitat punta que hauria d’haver tingut.

En definitiva, la manera de mantenir la consistència durant tot el cap de setmana, imprimint un ritme regular i lluitant per mantenir-se a la zona alta de la categoria Mini del certamen nacional, ha deixat amb molt bones sensacions al pilot i al seu equip.

2n meeting a les IAME Euro Sèries

Respecte del calendari immediat, en dues setmanes Cachafeiro marxarà cap a Bèlgica per disputar la segona ronda de l’europeu de la IAME Euro Sèries.

Gassss Tony!

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.