, ,

10 DIES PER L’ARRIBADA DE LES CRÈDIT ANDORRÀ GSERIES

Ja només queden 10 dies per l’arribada de les Crèdit Andorrà GSeries. La gran novetat d’aquest any és que les Crèdit Andorrà GSeries i les ICE Gladiators compartiran per primer cop el mateix calendari.

Com cada any en aquestes dates, les instal·lacions de la seu social de Crèdit Andorrà van acollir la roda de premsa de presentació de les Crèdit Andorrà GSeries.

Per quart any consecutiu la competició comptarà amb el suport econòmic de Crèdit Andorrà.

Moltes novetats

El director de comunicació corporativa, màrqueting i transformació digital de Crèdit Andorrà, el Sr. Joan R. Mas,  el Sr. Àlex Bercianos, director del circuit i màxim responsable de l’organització de la competició i la Sra. Natàlia Gallego, presidenta de l´FMA (Federació Motociclista d’Andorra), van ser els encarregats de donar a conèixer als diferents mitjans del país les novetats d’aquesta nova edició.

En la introducció, el Sr. Mas va destacar el suport que dóna l’entitat bancària a l’esdeveniment, un dels molts acords de col·laboració que des de fa anys tenen amb l’Automòbil Club d’Andorra.

“Estem molt satisfets de continuar col·laborant perquè les Crèdit Andorrà GSeries siguin un cop més una referència en el món de la competició, tant nacional com internacional”

Abans de cedir el torn de paraula al Sr. Bercianos, Mas va voler tancar al seva intervenció animant a tothom a participar i gaudir de la competició al màxim.

De desembre a febrer

El Sr. Bercianos va començar el seu torn de paraula fent un repàs general dels aspectes esportius i d’organització de la competició.  En primer lloc va voler destacar un dels punts més importants i novedosos d’aquesta edició. I és que aquest any s’ha programat la G1 per aquest mateix més de desembre. En aquest sentit, la G1 arrencarà els dies 14 i 15 de desembre.

La resta de meetings se celebraran entre gener i febrer. Exactament tindran lloc els caps de setmana de l’11-12 i del 25-26 de gener i els del 8-9 i 15-16 del mes de febrer.  El cap de setmana del 22 i 23 de febrer queda com a cap de setmana de reserva davant de qualsevol possible eventualitat.

1,2 km d’emoció

Respecte del traçat i les seves particularitats, la pista d’1,2 quilòmetres del Circuit Andorra – Pas de la Casa pot tenir diversos traçats, tots ells tècnics, divertits i emocionants.

En aquest sentit, Bercianos va comentar que  “seguirem amb la mateixa inquietud de sempre, que l’escenari sigui el màxim de divertit tant pels participants com pels espectadors. La nostra intenció inicial és fer traçats variats i en ambdós sentits”

Respecte de les categories previstes, Bercianos va comentar que ”aquest any seguirem amb les mateixes categories de la passada edició, és a dir, GS (Prototips G i Turismes G), GIAND (monoplaces GIAND), 2RM,  ‘Car Cross’ i  ‘Side by Side’ ”

Nous horaris

En l’aspecte competitiu la gran novetat està en els horaris: “Per tenir la pista en les millors condicions seguirem amb el format de doble jornada (dissabte i diumenge). La novetat però, és que la jornada de dissabte s’iniciarà a les 16.00 hores.  La jornada de diumenge continuarà sent matinal, però a les 8.00 del matí.

“L’estructura del meeting també té un canvi interessant per afavorir la lluita cos a cos entre els pilots, amb l’afegit per als espectadors de poder gaudir d’avançaments espectaculars”

Bercianos va acabar la seva intervenció comentant l’acord de col·laboració al què han arribat amb la televisió andorrana.

“L’acord de col·laboració que hem tancat amb RTVA permetrà que el públic que no pugui desplaçar-se al circuit pugui gaudir de les curses posteriorment per televisió” 

GSeries & ICE Gladiators

Després de diverses temporades en què la competició de motos sobre gel es disputava entre setmana i en horaris de tard-nit, aquest any el format canvia. En aquest sentit, la Sra. Gallego va ser l’encarregada de confirmar que a partir d’aquest any els ICE Gladiators estaran emmarcats en les Crèdit Andorrà GSeries.

Segons la presidenta de l’FMA,  la nova aposta acordada entre l’ACA i l’FMA vol donar un gran salt qualitatiu als Ice Gladiators. I és que al tenir lloc en cap de setmana s’espera atreure un nombre molt més alt de pilots. És evident que poder competir en dies festius dóna més possibilitats de participació tant a pilots nacionals com de fora d’Andorra.

A més, tal i com comentava la Sra Gallego, la varietat de disciplines que hi haurà al juntar els ICE Gladiators amb diverses categories de les GSeries farà molt més atractiva la jornada.

Amb la intervenció de la Sra. Gallego es va donar per acabada la presentació.

D’aquí al cap de setmana del 14 i 15 l’activitat al circuit s’accelerarà al màxim per tenir-ho tot llest i a punt. Serà l’hora d’acollir un any més les espectaculars Crèdit Andorrà GSeries 2020.

Si voleu accedir a la web del circuit, feu clic en aquest enllaç

Més notícies del nostre esport fent clic aquí