,

2n lloc per a Gerard de la Casa a la XXXIV Pujada Gironella – Casserres

Aquest passat cap de setmana, Gerard de la Casa va assolir el segon lloc del podi en Turismes a la 34a. Pujada Gironella – Casserres, cinquena prova vàlida per al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

Després de superar el període de vacances, el de Gedith Center va començar la part decisiva de la temporada sense poder doblegar amb el seu Ford Festa WRX al Porsche de Jordi Gaig, que un cop més va ser el més ràpid de la categoria Turismes. I és que la diferència entre ambdues mecàniques, tot i la proximitat de l’andorrà, és insalvable per als interessos de De la Casa.

Molta calor a les cinc pujades

Les altes temperatures que van haver de suportar els presents al llarg dels 6 km de la pujada van fer molt dures les dues jornades de competició. De fet, van afectar molts als pilots i a les mecàniques de principi a fi.

Com és habitual, els organitzadors  -l’Escuderia Gironella-  van programar cinc pujades, tres d’entrenaments i dues de carrera. D’aquestes dues, la millor seria la que es tindria en compte de cara a la classificació final.

De la Casa coneix molt bé el traçat d’aquesta pujada que l’any 1998 va guanyar. L’andorrà tenia assumit que en condicions normals seria complicat seguir el ritme del Gaig. Així ens ho va explicar al final de la jornada: “Crec que la segona posició és el millor resultat al què podíem aspirar. També és cert que no ens donem per vençuts i intentem pressionar al Jordi, però és difícil i tampoc volem arriscar més del necessari. A la segona pujada vam tenir un petit toc a l’inici”

Pujada sa Cala – Illa d’Eivissa

Un cop finiquitada la primera part de la temporada, el de Baporo Motorsport ja pensa en la cita d’Eivissa, prova amb la què s’obrirà la segona part del Campionat d’Espanya de l’especialitat.

“Anirem a Eivissa a defensar el títol que vam aconseguir la passada temporada. És una prova particular, doncs fins a l’últim instant no saps quins rivals et trobaràs. Amb tota seguretat però, haurem de córrer molt per poder estar entre els millors”.

La Pujada sa Cala – Illa d’Eivissa, organitzada per l’Automòbil Club d’Eivissa i Formentera, es disputarà els dies 14 i 15 d’octubre.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Info original/fotos: Fotoesport