, ,

Jornades de tests d’Albert Llovera i l’equip Fesh-Fesh al Sàhara

Albert Llovera i l’equip Fesh-Fesh han completat recentment uns dies de tests per posar a prova el camió a diferents escenaris.

PCR Sport i Ford Trucks España

La primera posada a punt es va fer als locals de PCR Sport. A continuació, l’ambaixador de Ford Trucks España i el seu equip van provar el camió a Les Comes, abans de posar rumb al Marroc, en concret al desert de Merzouga, en ple Sàhara. Allà van treballar intensament per acabar de millorar les prestacions del camió en un entorn de sorra, en tota mena de situacions.

L’Albert va estar acompanyat durant els dies de tests per la seva neboda, la pilot de motos Margot Llobera, responsable del tema de la navegació. Pel que fa a la mecànica, el tercer aspecte a cobrir per completar el triplet que conformarà l’equip, Albert Llovera comptarà amb Marc Torres. Torres durant les etapes i amb els tècnics de l’equip un cop arribin al final de cada etapa, seran els responsables de la “salut” del camió.

Guidosimplex, l’altre punt clau!

Fins a les instal·lacions de PCR Sport (Torre d’Oristà) es va desplaçar Tonino, tècnic de Guidosimplex i persona que habitualment treballa de manera molt propera amb l’Albert. Junts encara tenen molta feina pel davant, doncs encara han d’afinar a la perfecció els comandaments del camió al pilot.

Més enllà dels reglatges generals, enguany tenen previst incorporar una nova versió del sistema d’acceleració, en aquest cas, el potenciòmetre elèctric.

“La gran diferència d’aquest sistema d’acceleració és que utilitza un sol potenciòmetre, és a dir, el que ve de sèrie del camió i que normalment s’activa amb el pedal. Ara podrem activar el seu funcionament de manera indistinta. Serà tan fàcil com desconnectar la connexió del pedal del peu i activar la dels comandaments. Una vegada més, Tonino i l’equip de Guidosimplex han fet un treball espectacular” – manifestava satisfet Llovera.

Com és lògic, el pilot de Ford Trucks España i el seu equip també van aprofitar les hores de treball a PCR Sport per posar ordre a moltes altres coses, com ara aspectes de la logística, o la instal·lació dels baquets i els cinturons de seguretat.

Les Comes: primera parada

A les instal·lacions de Les Comes (Súria), Albert Llovera i el seu equip van poder provar per primera vegada el camió amb totes les millores implementades.

Després de la breu estada a PCR Sport, els tècnics de l’equip van iniciar el llarg viatge cap a Merzouga, on teníem previst centralitzar el test.

“Han estat tres dies molt intensos de test en territori africà. Hem treballat en els diferents aspectes de la mecànica, posant l’accent a les suspensions, tant les posteriors com les de la cabina. També hem treballat en la potència del motor, concretament en modificacions que tenen repercussió directa en el canvi de velocitats. Un altre tema molt important que en el que hem treballat també és en les rutines que desenvolupem com a equip a la competició. En resum, es tractava d’avançar feina i ho hem aconseguit”.

Sunrise Medical

Les últimes novetats dels productes de mobilitat desenvolupats per Sunrise Medical, també van tenir el seu test particular. El feedback de l’Albert es tindrà en compte a l’hora d’adaptar els productes de mobilitat de cara a les llargues jornades que hauran de superar, primer a les pistes competint i després a les assistències.

Un cop finalitzats els tests, el vehicle rebrà una revisió final a fons. A partir d’això, començarà el compte enrere per veure arribar dia a dia una nova i emocionant edició del Dakar.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original/fotos: Fotoesport