,

Octavio ‘Kike’ Pisco es proclama campió de l’ART GT3 Sèries

Art GT3 Sèries.- El pilot de l’ACA eSports, Octavio ‘Kike’ Pisco al volant d’un Ferrari 296 GT3, s’ha proclamat campió del Campionat d’Automobilisme Digital Art GT3 Sèries, certamen organitzat per The Sim Grid en col·laboració amb Ingear Motorsport.

Els seus companys d’equip van seguir-lo a la general: en tercer lloc va quedar el seu company d’equip, el pilot Helder Cerqueira al volant d’un Porsche 911 GT3 R – 992. Miquel Marques i Frank Porté, ambdós als comandaments d’un Ferrari 296 GT3, van acabar 4t i 5è respectivament. Finalment, també pilotant un 296 GT3 dels del cavallino rampante, Nuno Pereira va acabar el campionat al 12è lloc.

Octavio Pisco flanquejat a cada costat per Álvaro Otero i Helder Cerqueira

75 pilots a la graella

Un total de 75 pilots provinents de països com ara França, Anglaterra, Suècia, Alemanya, els Estats Units i Canadà, van començar a competir el 19 de setembre, fins completar les vuit curses del calendari. La darrera prova va tenir lloc el passat dia cinc d’aquest mateix mes de desembre.

Tot i ser un campionat individual, l’equip de l’ACA eSports va traçar en conjunt diferents estratègies a l’hora de disputar les curses. Álvaro Otero, coach esportiu de l’equip andorrà, va voler destacar que “els cinc pilots de l’equip van arribar al campionat amb una molt bona preparació tècnica i psicològica. És cert que durant les diferents carreres les circumstàncies que es van plantejar van penalitzar a alguns dels integrants, però a la vista està la gran feina que han fet tots”

7 victòries de 8 possibles!

Pisco, el campió del certamen, a més de manifestar estar molt content del resultat tant a nivell personal com d’equip, va voler destacar que aquest “ha estat un campionat dur. Els pilots que van participar tenien tots molt de nivell i lluitar per arribar a les primeres posicions. Fins i tot defensar el lloc, no va ser senzill a cap carrera”

De les vuit curses del campionat, Pisco va guanyar un total de set. Aquest fet li va permetre sumar els 320 vint punts que li van donar la victòria final. En segon lloc va quedar Ollie Clarke amb 264 punts, seguit d’Helder Cerqueira amb 257.

Cerqueira va voler destacar que “en el meu cas vaig competir amb el Porsche, el qual en termes de pilotatge és diferent. Inicialment em va costar adaptar-m’hi, però quan ho vaig aconseguir vaig poder aconseguir molt bon ritme a cada cursa. El resultat també ha arribat gràcies al gran treball d’equip que hem fet els cinc pilots, així com de l’staff i dels partners que han cregut en aquest projecte

Un projecte estratègic

L’ACA eSports és un projecte digital de l’ACA Club que pretén impulsar els esports electrònics a Andorra, formar una nova generació de pilots digitals, competir en l’àmbit internacional i promoure la pràctica ètica, responsable i saludable dels videojocs.

La iniciativa té el suport d’Andorra Telecom, de CREAND, del Comú d’Andorra la Vella i d’Andorra Business. El projecte també gaudeix de l’acompanyament i el suport estratègic de la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA).

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Info original/fotos: Fotoesport