,

Toni Bou s’endú la cita andorrana del Campionat del Món de TrialGP

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la prova andorrana del Campionat del Món de TrialGP, la qual, com habitualment, s’ha disputat a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Bou, Busto i Grattarola

Els resultats d’ambdues jornades han situat tant dissabte com diumenge Toni Bou com a guanyador de la categoria TrialGP. També han repetit podi els dos dies i en la mateixa posició, els pilots Jaime Busto i Mateo Grattarola, 2n i 3r respectivament.

A la categoria Trial2 Pablo Suárez va ser el guanyador de dissabte, mentre que avui diumenge Suárez ha acabat tercer. El segon lloc també ha variat entre ambdues jornades. Els pilots Gael Chatagno i Harry Hemingway van fer segon i tercer respectivament la primera jornada. Avui diumenge, el segon lloc ha estat per a Billy Green i el tercer per a Suárez.

Toni Bou avui diumenge

Alycia Soyer també fa doblet

A la categoria Trial2 Woman Alycia Soyer també ha guanyat ambdues jornades, mentre que el segon i el tercer lloc s’ha alternat entre Bachetta i Pi els dos dies. Dissabte, Alessia Bacchetta va quedar 2a i Laia Pi 3a, mentre que avui diumenge Laia Pi ha acabat 2a i Bachetta 3a.

A Trial3 el primer lloc de dissabte va ser per a Jone Sanvik, seguit de Pawel Ryncarz (2n) i de l’esmentat George Hemingway, 3r.

A la jornada d’avui la victòria ha estat per a Jamie Galloway, seguit dels també britànics, George Hemingway i Alfie Lamkin, segon i tercer respectivament.

Resultats del pilots andorrans

Pel que fa al paper dels andorrans, ahir dissabte Joan Miquel Garcia acabava 11è a la categoria Trial3 i Elia Pascuet acabava 10a a Trial2 Woman. A Trial 2 Gaudi Vall va acabar 29è, Jordi Lestang 30è i Valentí Cristina 40è.

Avui diumenge, Elia Pascuet ha acabat 10a. a Trial2 Woman i Jordi Lestang, Gaudi Vall i Valentí Cristina han acabat 28è,  29è i 41è respectivament a Trial2. A la categoria de Trial 3 no han hagut classificats andorrans.