,

Incidències al kart marquen l’inici de Cachafeiro a les IAME

IAME Euro Series 2024.- Tony Cachafeiro, el pilot de karts del Principat, no ha tingut un debut fàcil a les IAME Euro Series, campionat que reuneix els millors pilots de kàrting del món.

Cachafeiro ha patit un problema elèctric al motor durant la classificació, una incidència que l’ha afectat tot el cap de setmana, malgrat tot, a la primera de les quatre rondes a acabat 22è.

Incidències des de divendres

El cert és que des del mateix divendres els problemes al kart no han deixat que l’andorrà pogués competir amb normalitat. Divendres un error mecànic li va impedir signar un dels millors temps, tal i com havia fet als entrenaments lliures. Per això, finalment va acabar a la 32a posició de la classificació. En tot cas, l’endema Cachafeiro va remuntar 15 llocs a les mànigues classificatòries de dissabte, situant-se entre els deu millors de cada grup.

Avui diumenge a la final, les coses s’han complicat des de la mateixa sortida. Quan el lllum verd ha donat el tret de sortida al gruix de corredors, l’andorrà no ha pogut mantenir la posició i ha perdut deu posicions. Malgrat això, ha acabat avançant alguns llocs, fet que a la primera de les quatre rondes li ha permés creuar la línia de meta a la 22a posició esmentada.

Franciacorta: propera cita IAME

Un cop acabat el meeting en Tony comentava: “Hem tingut mala sort aquest cap de setmana. Sense els problemes del motor crec que hauríem estat molt més amunt. Tot i així me´n vaig content perquè hem aconseguit classificar-nos per a la final després de superar un problema a la classificació”

La propera cita de les IAME arribarà entre el 1 i el 5 de maig al circuit de Franciacorta (Itàlia).

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.