,

6è lloc de Xavi Cardelús al MotoE d’Àustria

Si ahir dissabte una sortida de pista va frustrar les expectatives de Xavi Cardelús a Àustria, avui diumenge ha aconseguit el seu millor resultat en una prova del MotoE. I és que l’andorrà avui diumenge ha acabat sisè, després de protagonitzar una bona carrera, tot i l’error comés en la primera volta.

-1 +2

Sortint des de la tercera filera de la graella,  en els primers compassos de la carrera l’andorrà ha no ha pogut evitar perdre la seva posició al final de la primera volta.

La reacció però, ha estat immediata. En la segona volta l’andorrà ha tornat ha recuperar la posició perduda, més una més. Aquest fet l’ha permés posar-se sisè, liderant el grup que perseguia els cinc pilots que lluitava per les posicions de podi.

Un 6è lloc amb molta pressió

El grup capdavanter i el grup perseguidor encapçalat per Cardelús rodaven molt propers. Tant ha estat així que el pilot de l’Avintia Esponsorama Racing s’ha mantingut  en tot moment a menys de dos segons dels pilots del davant.

Aquest fet li ha suposat una pressió important, doncs a part de comandar els atacs envers el grup del davant, també havia de defensar la posició dels pilots que duia per darrere.

Al final aquesta formació s’ha mantingut així i l’andorrà ha acabat entrant en la sisena plaça.

Val a dir que al creuar la línia d’arribada, Cardelús s’ha quedat a 2 segons i 7 dècimes del guanyador. 

Nou millor resultat

Amb aquest 6è lloc, la 8a posició obtinguda la passada temporada a Misano passa ha ser el seu segon millor resultat en una prova del MotoE.

Estic content pel resultat de la cursa d‘aquest diumenge perquè ens torna al lloc on érem abans de les lesions”

“Avui no he acabat de sortir del tot bé i això ha fet que no pogués marxar amb el grup de 5 pilots que lluitava pels tres llocs del podi. Malgrat això, he reaccionat ràpid i m’he posat al primer lloc del grup perseguidor, mantenint la diferència per sota dels dos segons i fins i tot arribant a retallar-la en la part final de la cursa. El sisè lloc d’avui és el meu millor resultat en aquesta categoria”

Propera parada: Misano

La propera prova de la Copa del Món Enel de MotoE que tancarà la temporada serà la de Misano. Tindrà lloc el cap de setmana del 4 de setembre.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.