,

Treballat podi de Gaudi Vall al Trial de Valdemanco

Amb els 44 punts obtinguts, Gaudi Vall, pilot de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), va completar una excel·lent actuació al Trial de Valdemanco, penúltima cursa del Campionat d’Espanya de l’especialitat.

Vall va assolir una treballada tercera posició en TR2, després de protagonitzar una cursa que va estar marcada per la pluja, en la seva part inicial.

En la mateixa categoria, Jordi Lestang (Montesa) va acabar la cursa en la setena posició (55 punts), després d’haver pogut solventar uns problemes en la mecànica de la moto, quan estava en la segona volta del recorregut.

Jan Gabriel

Els juniors de l’FMA no van tenir l’opció de lluitar per les posicions capdavanteres de la seva categoria. Jan Gabriel (Beta) va cloure el recorregut en la 14a. posició, amb 72 punts de penalització.

Per la seva banda, Valentí Cristina (Montesa) i Joan Miquel García (Vertigo) van acabar amb 75 punts cadascun.

Ambient hivernal

Va ser un diumenge amb ambient veritablement d’hivern.  És així que el recorregut de Valdemanco presentava la seva versió més dura i complicada als participants, doncs més enllà del fred, la pluja va fer que les pedres de les zones estiguessin molt lliscants, la qual cosa va provocar més d’un problema als pilots menys experimentats.

Bona actuació de Vall

Gaudi Vall

Gaudi Vall (Sherco), que va estar molt regular durant tota la jornada, va penalitzar 22 punts en cada una de les dues voltes. Al final, l’andorrà va assolir un gran resultat.

“En general, ha sigut un trial molt difícil. Les zones estaven molt molles i relliscoses. A més, els rivals no perdonaven els errors comesos, però bé, hem aconseguit mantenir el cap fred i no hem fet cap error greu. Finalment, les sensacions són molt positives i ja es comença a notar el treball que hem fet al llarg de la temporada”

La mecànica marca a Lestang

Per la seva part, Jordi Lestang (Montesa) va tenir una segona volta molt complicada en la què va haver de completar una part del recorregut a correcuita.

Jordi Lestang

Així ens ho explicava:

“La primera volta va anar força bé. Més enllà d’algun error, la vaig fer millor del que esperava. Ho dic així perquè ahir dissabte el recorregut el vaig veure més difícil”

“En la segona volta he millorat, però he tingut un problema mecànic que m’ha fet perdre molt de temps”

“La manca de temps al final m’ha obligat massa i he hagut de córrer bastant en moltes zones per penalitzar el menys possible”

Next Stop: Castellolí

El cap de setmana que ve (dies 29 i 30) es disputarà el Trial de Castellolí. La prova estarà organitzada pel Moto Club Baja i serà puntuable per totes les categories de l’especialitat.