,

Albert Llovera – Claudi Ribeiro “Leites” deixen Alboboreira satisfets de l’evolució

Albert Llovera – Claudi Ribeiro “Leites” continuen progressant en la lluita per a la Toyota Iberian Racing Cup. Aquest cap de setmana va arribar el torn del Ral·li Terras de Aboboreira, on van aconseguir una meritòria 10a posició, malgrat veure’s penalitzats a l’última especial del ral·li.

El motiu de la penalització va arribar a causa d’una burxada que els va fer perdre un temps molt valuós i en conseqüència, algunes posicions de la classificació final del ral·li.

“Tornem d’Amarante molt satisfets de com s’ha desenvolupat la prova portuguesa. Un ral·li complicat, però que ens ha agradat i en el què hem progressat i llimant diferències respecte als nostres rivals, a mesura que anava avançant la competició. Llàstima de la burxada en la recta final del ral·li en la què hem solucionat el problema en temps rècord, gràcies al que Leites està més fort que el vinagre” – així resumia Llovera el cap de setmana en terres portugueses, una vegada finalitzada la competició.

Presentació a la premsa a Logroño

A mitjans de la setmana passada, abans de fer cap a Amarante, el pilot d’Andorra la Vella va desplaçar-se fins a Logroño. En paraules del d’Andorra la Vella, el motiu no va ser altre que “dur a terme la presentació de l’equip a la premsa de La Rioja, un esdeveniment que havia preparat el nostre sponsor, Grupo la Grajera”.

Un cop completada, tocava completar el llarg desplaçament fins a la regió nord portuguesa per posar-se en mode-ral·li i preparar-se per començar amb una de les fases que, de vegades, poden ser decisives; els reconeixements.

“És indiscutible que quan desconeixes un escenari en el què has de competir, és de vital importància aprofitar la possibilitat de conèixer les especials on et jugaràs la prova. Crec que amb Leites vam fer un excel·lent treball de reconeixement”

Al shakedown sense test

Més enllà del reconeixements, el shakedown també prenia una importància rellevant a la prova portuguesa.
Malauradament, l’equip del Grupo La Grajera no va poder provar les noves suspensions abans d’iniciar el desplaçament cap a terres portugueses. És a dir, quedaven els “deures pendents” per al shakedown.

“Ens vam veure obligats a afrontar el risc de provar in-situ les millores de la nostra mecànica. El resultat va ser positiu i la nostra confiança va créixer de cara l’inici del ral·li” – comentava el pilot andorrà.

Excel·lents sensacions

Com comentava l’Albert, al costat de Leites van iniciar el ral·li amb confiança i això es va notar en els cronos marcats:

“Ens hem acostat una mica més als nostres rivals i hauríem millorat considerablement la nostra classificació si no hagués estat per la burxada. Leites va fer un excel·lent treball, va canviar la roda en 3’. Poc després vam atrapar a dos rivals, però vam haver de deixar una distància de seguretat ja que la visibilitat era mínima a causa de la pols. Vist com ha anat tot, estic convençut que continuarem millorant. Tant nosaltres, com els de PCR Sport ho posarem tot de la nostra part”.

Al juny: Rally Pozoblanco

De moment són tres els ral·lis de terra disputats per l’andorrà a la TGR. Amb l’ajornament del Rally Pozoblanco a final de temporada, el pròxim repte arribarà a els dies 24 i 25 de juny. Serà el Rally de Lisboa, la primera prova del calendari que es disputarà en asfalt.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Info original/fotos: Fotoesport