,

DEVINCI CARS: ROMANTICISME ELÈCTRIC

Devinci Cars: romanticisme elèctric. Així de simple i clar podríem resumir en una frase la marca que us presentem tot seguit.

Tendència envers l’electrificació

Tot i els dubtes que darrerament s’estan generant, el cert és que la tendència cap a la mobilitat basada en l’electrificació segueix sent la principal alternativa -al menys a curt plaç– per a la la majoria de fabricants d’automòbils. Prova d’això la trobem en la proliferació de nous models replets de tecnologia que van apareixent. Alguns són molt coneguts, altres són autènticament revolucionaris per la seva concepció. En aquesta línia hi ha Devinci Cars.

Devinci Cars és un constructor francès nascut fa poc menys de tres anys.

Amb l’expilot Jean-Philippe Dayraout al capdavant, Devinci va irrompre en el mercat amb un espectacular un monoplaça elèctric fet al més pur estil dels cotxes de carreres de primers de segle XX.

Jean-Philippe Dayraut en un Devinci / Alexis Goure

L’any 2018 el primer model homologat

A partir d’aquest punt, l’any 2018 Devinci va treure el seu primer model homologat per conducir-lo normalment. De fet fins i tot van produir-lo en sèrie.

Com el primer, també va ser un model tipus roadster biplaça, de propulsió elèctrica i igualment amb una estètica idèntica als cotxes de carreres dels anys 30.

Era un concepte tan transgressor i arriscat, com innovador i atractiu! I és que més risc que el que es pot tenir fabricant un cotxe amb aquest look, de luxe, elèctric, contruït artesanalment i sense quasi tecnologies aplicades, és a dir, fet a imatge i semblança dels models en que estava inspirat, el risc era innegable!

Del ‘Classic’, nom amb què van batejar-lo els de Devinci Cars, van fabricar només 30 unitats, les quals es van vendre totes en un espai moltcurt de temps.

Devinci Cars

Salt Mundial

D’ençà ha bufat molt de vent i sempre ho ha fet a favor de la marca, que poc a poc ha anat creixent fins acabar on està ara.

Aquest any, amb el Devinci DB718 assentat i desdoblat, l’aposta de la marca va camí de consolidar-se fent el salt a nivell mundial.

Com el model inicial, el DB718 conserva el mateix esperit, però amb millor habitabilitat, més autonomia (entre 150 i 220km) i també molta més potència.

4 versions

El DB718, en les quatre versions disponibles, està projectat a partir d’un xassís tubular d’acer.

Devinci Cars

Equipa una carrosseria d’alumini i gaudeix d’una configuració que li permet tenir un centre de gravetat extremadament baix.

Els materials que conformen els acabats són de gran qualitat i molt exclusius: alumini polit, pell i fusta de 1a… La qualitat i quantitat d’aquests materials dependrà de la versió escollida.

Des d’uns 50 mil

Amb aquestes característiques i amb un preu que finalment no arrenca des de tant alt com era previsible. -el model de base rondarà els 50 mil euros-  les expectatives de Devinci Cars són molt altes. I és que l’acabat més alt de gamma, el Marianne, està al voltant dels 200 mil euros. Curiosament tots quatre tenen nom feminí.

Entre totes les versions, els de Devinci tenen previst fabricar 300 unitats per vendre en el mercat europeu principalment.

Devinci-Cars

Homologat com a quadricicle

Una de les característiques que confereixen al DB718 com a únic, és la seva homologació i és que està homologat com a quadricicle. Més enllà de l’anècdota que això pot suposar, té uns seriosos inconvenients, al menys així ho veiem nosaltres. El tema està en que com a quadricicle, aquest “cotxe” ni pot circular per vies ràpides ni pot superar, al menys legalment, els 70 m/h. Apuntar que la seva velocitat màxima tampoc va molt més enllà, doncs està xifrada en 100 m/h.

És cert que és un cotxe per conduir-lo “pour le plaisir” que dirien els francesos, però podrien haver-se estirat una miqueta més!

També és cert que la naturalesa dels Devinci ja és aquesta, passejar i lluir com el que més i a la vista està que això està més que garantit!

Podeu conèixer més sobre la marca entrant a Devinci Cars

Devinci Cars