,

El motor enfosqueix el debut internacional de Tony Cachafeiro

IAME Euro Sèries.- Després d’haver patit molts problemes de motor en la primera part del cap de setmana, el jove pilot Tony Cachafeiro va acabar 40è la primera ronda del campionat internacional de les IAME Euro Sèries.

Cap de setmana per oblidar

Cachafeiro, que la setmana passada va guanyar les dues carreres inaugurals del campionat de kàrting català, aquest cap de setmana a Zuera no va tenir la sort de cara en la que era la seva estrena al campionat europeu, certamen que correrà íntegrament aquest 2023 amb l’equip Fusion.

La jornada de les classificatòries va ser magnífica per a l’andorrà, que va aconseguir remuntar més de 16 posicions al global de les mànigues, fregant l’accés a la gran Final.

Al final, malauradament no va ser possible, doncs el pilot va patir greus problemes de motor, que van provocar que acabés rodant a una velocitat punta un 7% inferior a la dels seus rivals.

Per si això no fos suficient, també va rebre diversos impactes d’altres pilots en les dues primeres mànigues de les classificatòries per a la gran Final. Així doncs, entre el motor i els incidents i malgrat intentar-ho tot, finalment l’accés a la Final de diumenge va ser impossible.

Sense temps per mirar enrere

En tot cas, cal no oblidar que fins a aquest cap de setmana, les coses han estat molt positives, per la qual cosa cal mirar al capdavant amb optimisme, quelcom que a Tony mai li falta.

A més, ara mateix toca centrar-se en l’estrena del Campionat d’Espanya, que arrencarà el primer cap de setmana d’abril a Campillos, Màlaga.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.