,

Jordi Lestang, Gaudí Vall i Jan Gabriel participaran al Trial de les Nacions

Ahir divendres 25 d’agost, l’FMA va presentar als medis l’equip que representarà Andorra a la propera edició del Trial de les Nacions, prova que tindrà lloc els dies 9 i 10 de setembre a Auron, França. L’equip està format per Jordi Lestang, Gaudi Vall i Jan Gabriel, amb Quim Altés i Yago Parellada de motxillers.

A la presentació, que va tenir lloc a la seu social d’Andbank, van assistir el Sr. Josep Maria Cabanes des d’Andbank, Alain Cabanes, secretari d’Estat d’Esports de Govern d’Andorra, Laia Clascà i Natàlia Gallego, vicepresidenta i presidenta respectivament de l’FMA i tots els integrants de l’equip.

Entre les diferents categories, Andorra participarà a la categoria masculina International Trophy.

Objectiu: Top5

Val a dir que sent els mateixos pilots que van competir l’any passat, tots ells ja coneixen les especificitats de la competició. A més, tant Lestang com Vall participen regularment al Campionat del Món de Trial (categoria Trial2), de manera que ja acumulen certa experiència.

Pel que fa a la competició, Andorra acumula dos 10ns llocs (Eivissa 2019 i Monza 2022) i un excel·lent 3r. lloc a Gouveia (Portugal) l’any 2021. Amb tot, enguany l’objectiu passa per tornar a estar al Top5.

Per a més informació, accediu a la pàgina web de TrialGP, fent clic aquí.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original: FMA