,

Una caiguda deixa fora de cursa a Cardelús a Portimao

Avui al circuit de Portimao Xavi Cardelús no ha pogut acabar el que ha estat el segon Gran Premi de la temporada, a causa d’una caiguda.

L’andorrà, que sortia des de la novena filera de la graella, ha caigut després de tancar la novena volta, just quan venia de marcar la seva volta ràpida (1’43.744), millorant fins i tot el millor temps aconseguit a l’entrenament classificatori d’ahir dissabte.

Remuntada frustrada

Respecte de la jornada, l’andorrà comentava que avui ha culminat un cap de setmana gens positiu, rematat amb la caiguda que he patit quan començava la desena volta de la cursa. Havia sortit endarrerit i des del primer moment he procurat marcar un ritme constant per anar recuperant posicions amb el pas de les voltes. De fet he millorat el meu temps de la qualificació d’ahir, una cosa que no sol passar habitualment perquè a la classificació es fan servir gomes més toves. Malauradament la caiguda ha posat el punt i final a la possible remuntada”

“El més positiu? la victòria d’Aron Canet, el meu company d’equip, quelcom que demostra el potencial que tenim com a equip. Me n’alegro molt per ell perquè és un gran pilot i molt bon company.

Next Stop: USA

El tercer round del Moto2 2024 es disputarà el cap de setmana del 14 d’abril al Circuit de les Amèriques, als Estats Units.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.