,

EL CANELL DEIXA FORA DE JOC A CARDELÚS A LE MANS

Malauradament, ahir Xavi Cardelús no va poder acabar el Gran Premi Le Mans (França). L’andorrà va haver de retirar-se per problemes al canell.

La cinquena cursa de la temporada va disputar-se amb l’asfalt en condicions molt delicades. La temperatura era força baixa i havia estat plovent a primera hora del matí.

Una fuetada fatal

L’andorrà va sortir bé des de la 30a posició. A les primers voltes però, va estar a punt de caure. Va ser aquí on el moviment brusc de la moto va fer-li patir una forta fuetada en el canell que encara té lesionat.

Malgrat el dolor va voler continuar. Volia  adquirir la màxima informació possible des del punt de vista de la posta a punt de la moto. A cinc voltes del final però, i quan ocupava la 23ena posició, el dolor ja era massa intens. En aquestes circumstàncies i valorant la situació, l’andorrà va optar per abandonar.

Cardelús explicava així el que va passar:

“Vaig haver d’aturar-me perquè el canell em feia molt de mal i ja no estava pilotant amb precisió, tant causa del dolor com per la manca de força a la mà”

I és que vaig poder evitar la caiguda, però el gest brusc de la moto va rebregar-me el canell lesionat, fent que tornés a fer-me molt de mal. Malgrat veure que la cosa anava cada cop a pitjor, vaig  mirar de continuar per rodar al màxim. Malauradament però,  ha hagut un moment que tant el dolor com les imprecisions en les frenades i en el pilotatge en general era ja molt difícil. Per això, el risc de caure era cada cop més gran i tampoc volia que la lesió al canell pogués anar a més”

Propera parada, Mugello

La propera prova del Campionat del Món es disputarà al circuit italià de Mugello. Serà el proper 2 de Juny.

Esperem que Cardelús pugui recuperar-se el màxim possible de la lesió i que pugui afrontar amb les màximes opcions aquesta propera prova del Mundial.