,

ALBERT LLOVERA: ENTRAR EN LES FINALS DEL WRX2 ENCARA ÉS COMPLICAT

Tot i no optar a les finals, Llovera va estar més a prop que mai

A la localitat de Trois-Rivieres (Quebec-Canadà) va disputar-se la 5a cita del calendari 2018 del Campionat de Món de Rallycross 2 (RX2).

Aquest és un escenari desconegut per al pilot andorrà i a més presenta característiques ben diferents a les habituals.

Com sempre però, Albert Llovera va donar el millor d’ell mateix per aconseguir una plaça en les finals, però no va ser possible.

Després d’un llarg període sense pujar al cotxe, la situació era complicada. Malgrat tot estic satisfet”.

Llovera va tenir el seu primer contacte amb la pista canadenca dissabte día 4 en la sèrie d’entrenaments lliures.

“La pista era molt ràpida, crec que la més ràpida del campionat fins al moment. No hi havia escapatòries clares, és a dir, en cas de cops hi ha murs de formigó que estableixen els límits de la pista. Malgrat tot, les primeres sensacions van ser positives. Cada vegada estem mes aprop dels nostres rivals i això ens motiva per seguir lluitant”.

Tot i no poder optar a les finals, Llovera va estar més a prop que mai d’entrar en el top10 en alguna de les sèries

“En la Q3 vam acabar en la 11a posició. Ens va faltar regularitat en les sèries restants per poder entrar a les semifinals. La veritat és que em trobo cada vegada més còmode en aquest sistema de competició, encara que és evident que estic lluitant contra un 85% de pilots nòrdics i això és un handicap important, ja que per a ells, aquest és el seu esport des de molt joves”.

El WRX2 seguirà d’aquí a tres setmanes, concretament els dies1 i 2 de setembre a França. Serà la penúltima cita del calendari.

El WRX2 seguirà els dies 1 i 2 de setembre a França

 

Info/Fotos: Fotoesport / Clement Luck