,

Cachafeiro enceta el campionat valencià amb una victòria

CKCV 2024.- Ahir diumenge Tony Cachafeiro va començar de la millor forma possible la lluita pel títol del Campionat de la Comunitat Valenciana de Kàrting després de fer-se amb una victòria i un quart lloc en la que va ser la primera de les quatre rondes que conformen el certamen llevantí.

Després de guanyar l’any passat a Motorland Aragó la seva primera carrera al Campionat d’Espanya de Kàrting, en aquesta recent inaugurada temporada 2024 el jove andorrà ha continuat amb el seu ‘bon feeling’ en aquest circuit amb aquesta nova victòria del CKCV.

Entre els millors de l’especialitat

Tot i ser un campionat regional, al món del kàrting espanyol el certamen valencià és conegut com un dels més nacionals després del CEK, de manera que aquesta victòria té un valor especial, reforça la posició de Cachafeiro i el col·loca com un dels favorits de cara al títol nacional aquest any.

Encara que Cachafeiro només va poder classificar-se sisè a causa d’un error de sincronització a l’hora de sortir a pista, va remuntar amb molta sang freda i habilitat en un cap de setmana dominat per la pluja. I és que no hi ha res que li faci perdre la concentració, un dels fets més sorprenents en aquest pilot de, recorde-m’ho, només 11 anys. És així que l’andorrà, templat i amb les coses molt clares en tot moment, va sortir a guanyar i va acabar guanyant amb absoluta contundència la primera cursa.

La part simpàtica de la cursa, tensa i molt competida de principi a fi, va arribar quan l’andorrà va enfilar la recta de meta celebrant la victòria a l’estil de Jude Bellingham.

Tot i no guanyar a la segona cursa, Cachafeiro va quedar-se molt a prop del podi, confirmant davant dels presents que aquest any serà un rival difícil de batre.

Sigui com sigui, l’equip va complir amb escreix els objectius plantejats de cara en aquest primer meeting. I és que aquesta és la tercera victòria de pilot del Principat en els últims quatre mesos!

Les declaracions del pilot

Comencem el CKCV de la millor manera possible, és a dir, amb una victòria i un quart lloc a les dues primeres curses. Estic molt content de com va anar el cap de setmana en un circuit tan especial per a mi. Ara però, toca pensar en els compromisos que tenim pel davant

La propera ronda del CKCV tindrà lloc del 13 al 14 de juliol al Circuit de Zuera.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.