,

XAVI CARDELÚS ES CLASSIFICA 7è AL RICARDO TORMO

Avui diumenge Xavi Cardelús s’ha classificat en la 7a posició al Circuit Ricardo Tormo de València, prova corresponent al Moto2 European Championship.

Un Ricardo Tormo accidentat

Al cap de les primeres la cursa s’ha hagut d’interrompre a causa de la caiguda d’un dels seus participants. Precisament per això al final només s’han disputat 9 voltes.

L’andorrà, que havia estat segon al warm-up disputat amb la pista molla, ha completat la primera volta en l’onzena posisició. Dues voltes després ha començat a recuperar posicions  fins arribar al grup que lluitava per la cinquena posició.

Finalment a creuat la línia de meta en el setè lloc.

10è de la provisional

Amb els 9 punts sumats avui suma ja 19 punts, el que el situa en la desena posició en la classificació provisional del campionat.

En acabar, el pilot explicava així el viscut durant la jornada:

Ha estat una cursa estranya a causa de la interrupció que hem tingut a causa de la caiguda d’un altre pilot. La represa estava programada a només 9 voltes i en la sortida no he pogut recuperar posicions. Aquesta circumstància ha fet que em costés progressar en les dues primeres voltes. Quan a partir de la tercera volta ja he pogut marcar un bon ritme. He intentat atrapar al grup que estava lluitant per entrar al Top5 però ja no he tingut temps. Malgrat aquest circumstància crec que avui hem fet un pas endavant. Les sensacions han millorat i el rendiment ha estat millor.  Aquesta és la base amb la qual hem de treballar de cara a les pròximes curses

Next Stop Barcelona

La pròxima prova d’aquest Europeu de Moto2 es disputarà el pròxim 13 de Juny al circuit de Barcelona-Catalunya.

——-

Per a més articles d’esport internacional feu clic en aquest enllaç directe.