,

Cardelús acaba la temporada de MotoE amb un 10è i 8è lloc a Misano

Copa del Món FIM Enel de MotoE de Misano.-  Xavi Cardelús va classificar-se ahir dissabte 19 de setembre a Misano en el 10è lloc en la primera de les dues curses de la Copa del Món FIM Enel de MotoE.

A 10 segons del guanyador

L’andorrà, que sortia des de la quarta filera de la graella de sortida, després d’haver-se classificat tretzè a la e-Pole amb un temps de 1’45.459, Cardelús va acabar a 10 segons del guanyador. D’aquesta manera Cardelús sumava ahir els seus primers 6 punts.

Esmentar que  l’e-Pole del matí va disputar-se de forma diferent, ja que van haver-hi vàries banderes vermelles. A causa d’això, per comptar el millor registre  l’organització va decidir que els pilots fessin tots junts 5 voltes, en lloc de fer-los fer una única volta en solitari.

8è lloc avui diumenge

Avui diumenge a partir de les 15:30 tenia lloc la segona cursa del cap de setmana, l’última de la temporada de MotoE. L’andorrà ha acabat enduent-se el 8è lloc de la classificació final.

Tenint en compte que l’equip no ha pogut fer canvis en els settings de la moto, els problemes d’ahir s’han repetit, motiu pel qual Cardelús no ha pogut progressar com pretenia. Entre això, més una sèrie de sancions que hi ha hagut al final de la prova, al final l’andorrà ha acabat situat en la vuitena posició.

Final de temporada

Així doncs en la classificació final del campionat el pilot de l’equip Avintia Esponsorama Racing ha sumat 8 punts més, acumulant 21 punts en total.

Cardelús valora així la segona cursa del cap de setmana al circuit Marco Simoncelli.

La segona cursa que hem disputat avui a Misano ha estat fins i tot un pel més complicada que la d’ahir. No hem pogut fer canvis a la moto per poder millorar els problemes d’ahir, doncs hem sortit directes a pista sense poder fer cap entrenament previ”

“Avui, els diferents incidents m’han situat en la 8a posició. Sigui com sigui, un vuitè lloc és un vuitè lloc, un bon resultat i una bona manera de tancar la temporada