,

CARDELÚS ES CLASSIFICA EL 27 A MOTORLAND

Xavi Cardelus – Angel Nieto Team

Xavi Cardelús va acabar entrant en la classificació en la 27a posició en el Gran Premi d’Aragó. Prova que va disputar-se aquest diumenge en el circuit de Motorland.

Bona sortida

Novament, el pilot andorrà va protagonitzar una bona sortida, guanyant en la primera volta quatre posicions.

Posteriorment va cedir dos llocs en la tercera volta i a la part final de la cursa, a partir de la tretzena volta, va quedar-se en el 27è lloc amb que va acabar la cursa.

Pneumàtic dur

Cardelús, que va ser dels pocs pilots que va escollir el pneumàtic dur davanter per afrontar la cursa.

Va marcar els seus millors registres al llarg de la primera part del Gran Premi. Concretament, en la seva volta ràpida de cursa va fer 1’55.508, un temps que va poder assolir en el seu segon pas per la línia d’arribada.

Al llarg de les següents voltes Cardelús va mantenir un ritme força constant, però al final va cedir terreny als seus rivals més directes.

En paraules del pilot

Cardelús explica d’aquesta manera el que va viure en el circuit aragonès:

“La sortida i la primera part de la cursa eren molt importants. En la primera volta vaig superats tres pilots, arribant a estar davant de sis rivals. Amb el pas de les voltes, cada cop em costava més de l’habitual aturar la moto en les frenades i he començat a cedir algunes dècimes de segon que m’han fet perdre posicions. Aquesta circumstància ha provocat que hagués de fer molta més força per moure la moto i he acabat esgotat”

”Anem progressant.  No al ritme que voldria, però cursa a cursa vaig reduint la distància que em separa dels millors classificats. Per exemple, en aquesta darrera cursa la meva volta ràpida ha estat només 2.5 segons més lenta que la millor de la cursa

Propera cursa: Tailàndia

El proper Gran Premi del Campionat del Món de MotoGP es disputarà a Tailàndia. Serà el 6 d’Octubre.