,

Tony Cachafeiro s’emporta el Campionat de Kàrting de Murcia

Tony Cachafeiro s’ha proclamat avui diumenge campió regional de kàrting de Múrcia, signant així una excel·lent primera temporada a la categoria Mini.

L’andorrà disputava avui al circuit de Yepes la que era la seva quarta cita a les ordres de l’equip Kart Republic.

Malgrat el poc temps que portà, tant a la categoria com a les ordres dels de Kart Republic, el jove Cachafeiro ha tornat a demostrar una maduresa i capacitat al volant, sorprenents.

Després d’unes excel·molt bones jornades d’entrenaments i d’unes classificatòries que el van situar tercer en la graella de sortida d’avui, l’andorrà ha sortit a per totes.

Campió regional en la seva primera temporada

Finalment i després d’una primera carrera molt ben gestionada, Cachafeiro a guanyat la primera de les dues carreres del cap de setmana, quedant segon en la segona. Val a dir que en aquesta segona carrera ha cedit voluntàriament la victòria al seu company d’equip, un altre exemple del compromís del pilot amb els interessos de l’equip.

Ahir va deixar clares les seves intencions

Ahir dissabte Cachafeiro va tancar la jornada a Yepes dominant la taula de temps, demostrant que per alguna cosa era el favorit. Va haver-hi cinc tandes d’entrenaments lliures. El pilot va liderar amb autoritat la segona i la cinquena màniga. En la primera no va haver-hi temps oficials, i en les altres dues va acabar tercer i quart.

Sempre per davant dels altres dos rivals que lluitaven pel títol murcià de la categoria Mini, el jove andorrà va demostrar que ho tindrien molt difícil, i així ha estat finalment avui.

2023: salt internacional

De cara a la propera temporada, l’andorrà farà el salt a l’escena internacional. Aquest fet serà un important pas cap endavant en una carrera que tot i acabar de començar, avança amb la mateixa rapidesa amb la què pilota el seu kart.

Felicitats Tony.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Font original / Fotos: Overtime Media