,

Amàlia Vinyes va començar a Estoril la seva adaptació al TCR Spain

El cap de setmana passat, dies 30 de setembre i 1 d’octubre, Amàlia Vinyes va desplaçar-se fins al Circuit d’Estoril (Portugal) per disputar la segona cita de la temporada del TCR Spain. Principalment, la pilot andorrana volia seguir sumant quilòmetres al seu Audi RS3 LMS.

Limitada per la direcció

Després de les sessions d’entrenaments lliures i cronometrats, on la pilot de Baporo Motorsport bàsicament va concentrar-se en agafar ritme, arribava la primera cursa del TCR.

En aquest primer ‘round’ de competició la pilot no va tenir la sort de cara. I és que al trepitjar un piano en un dels revolts, la direcció va doblegar-se. A partir d’aquell moment va resultar molt difícil afinar la traçada del cotxe als revolts a esquerres. Aquesta limitació, que en major o menor mesura va afectar en tot moment el comportament del cotxe, va fer que la pilot acabés a l’onzena posició.

Sisena a la 2a cursa

A la segona cursa, després d’haver pogut reparar el cotxe a tota pressa, la del Principat va concentrar-se a intentar pujar posicions a la classificació. Malauradament però, va trobar-se una cursa molt dura en la què li va ser molt difícil progressar. Finalment va acabar a la sisena posició.

Un cop acabada la competició, Amàlia Vinyes comentava que, “veient la classificació final, el cap de setmana ha estat molt millor del que en principi podríem pensar. M’he concentrat a agafar ritme i conèixer el límit del cotxe, que era l’objectiu principal a complir”.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.