, ,

Chelsea 1979 / McLaren Barcelona: un espai de culte!

En els 700 metres quadrats d’exposició en els què McLaren Barcelona llueix la seva selecta col·lecció de superesportius, tots ells autèntiques peces de la ingenieria del món de l’automoció d’alt rendiment, el concessionari barceloní de la marca britànica desborda passió i luxe, ja sigui per la col·lecció de vehicles nous, com pels clàssics i els pre-owned.

Més enllà de l’exposició, l’immaculat taller mecànic, dotat amb l’últim en tecnologia i a càrrec de mecànics enginyers amb les millors qualificacions -experts en motors d’alt rendiment d’última generació-  posen a disposició dels seus clients tota la seva experiència per garantir que tot vagi sempre com una seda.

Museu Chelsea 1979

Paral·lelament al concessionari, les instal·lacions de McLaren Barcelona es completen amb el Chelsea 1979, un espai de museu impressionant!  En les tres plantes que ocupa s’exposa gran part de la història del món de l’automobilisme i del motociclisme de competició del més alt nivell.

El cert és que el Chelsea 1979 és un espai únic al Món. I és que a més de ser el concessionari oficial de McLaren per a Espanya, Andorra i Portugal, les instal·lacions també ofereixen aquest espai especialment projectat per submergir els seus clients en aquest univers únic, fent que aquest centre  esdevingui un lloc de culte per als amants del motor.

Diferents temàtiques

Cadascuna de les plantes del Chelsea 1979 ha estat projectada per transportar als clients envers una temàtica indescriptible.

La planta -1 és l’escenari destinat als cotxes que van marcar un abans i un després en la seva època.

Paral·lelament, el museu de Fòrmula 1 i de MotoGP llueix els equipaments originals dels 34 campions del Món d’F1 i dels 29 campions del Món de MotoGP.

En la planta més alta d’aquest modern edifici hi ha la col·lecció d’Ayton Senna, inclosos tots els monos que va dur en la seva curta però intensa trajectòria en la Fòrmula 1.

Finalment hi ha el Cafè de la Rosa, un lloc distés però molt elegant envoltat de la història de McLaren, des dels seus inicis a l’F1.

El millor dels ral·lis

Lluny de quedar-se en això, el passat mes de maig el museu va ampliar-se per poder allotjar a tots els campions del món de ral·lis.

Disponibles per fer-hi events

Les instal·lacions del Chelsea 1979 es poden llogar en bloc o per plantes. Indubtablement són el punt ideal per organitzar-hi tota mena d’esdeveniments lúdics o de feina, sobretot si tenen a veure amb el món del motor.

Sent el concessionari oficial per a Andorra, podeu baixar directament -amb cita prèvia-  ja sigui per viure l’experiència que suposa adquirir un McLaren, com posteriorment, per dur-lo a fer les revisions, les quals, sí o sí les haureu de fer allà.

En tot cas, ens consta que els de Kars Automòbils tenen una relació molt fluïda, de manera que ells es poden fer càrrec de qualsevol cosa que necessiteu, de fet ja ho fan amb diversos clients. Per això, si necesiteu qualsevol cosa i no podeu baixar a Barcelona, ells se’n ocuparan de tot des d’Andorra.

Per acabar, sapigueu que McLaren Barcelona es troba al carrer de la Botànica, 81  de l’Hospitalet de Llobregat a Barcelona. Tel. +34 930 155346

Si el que voleu és contactar amb Kars Automòbils, els trobareu al carrer Prada Motxila d’Andorra la Vella, a tocar del pavelló del Bàsquet Club Andorra. Tel. +376 800100

———

I fins aquí. Si voleu accedir a d’altres reportatges podeu fer-ho des de l’apartat que trobareu al menú superior del blog, o directament des d’aquest enllaç.

McLaren Barcelona / Chelsea 1979