,

EL RAL·LI SERRAS DE FAFE SERÀ EL PRIMER REPTE PER A VINYES-MERCADER

Amb la disputa del 33è Rally Serras de Fafe e Felgueiras primer repte de la temporada per l’equip Suzuki Motorsport, comença la lluita contra el crono per a Vinyes-Mercader

Posada a punt en línia

Després d’una pretemporada en què l’objectiu ha estat treballar en la posada a punt del nou Swift R4lly S, arriba el moment de la veritat.

El 33è Ral·li Serras de Fafe e Felgueiras, prova inicial del Campionat de Portugal de Ral·lis de Terra serà el punt de partida d’una temporada que es preveu molt exigent per a l’equip de Suzuki Motorsport en general i, en particular, per al tàndem format per Joan Vinyes i Jordi Mercader.  

La prova de Fafe també és vàlida per els Trofeus Europeu i Ibèric de ral·lis.   

Per començar, gairebé 140 km contra el crono

El primer dia de la carrera (divendres 28), els pilots faran dues passades per la cronometrada Aboim / Muntanya (16,42 km). Acabaran la primera etapa amb l’especial nocturna d’1,67 km que es disputarà pels carrers del centre de Fafe.

Dissabte 29 els participants hauran de superar en dues ocasions el bucle format per les especials de: Montim (8.83 km), Seixoso (7,98 km) i Sta Quitéria (9,26 km).

A la tarda el centre d’atenció dels afeccionats estarà en les especials: Lameirinha (11,94 km) i Luilhas / Guilhofrei (11,21 km), bucle en el qual se superarà el conegut  Salt de Fafe.

417.88 km en total

El recorregut total a completar tindrà 417,88 km, dels quals 132,95 km seran de velocitat, repartits en 13 especials (7 diferents).

Vinyes, Tot i ser molt conscient de la dificultat del repte, es mostra molt motivat per disputar el seu primer ral·li en terres portugueses.

Dani Sordo i Ott Tanak

Una temporada més la inscripció que obre la temporada portuguesa del ral·li és espectacular.

Dos grans protagonistes seran dos pilots del WRC: Ott Tanak, campió del món 2019 de l’especialitat i Dani Sordo, guanyador de la prova la passada temporada.

Més de 50 inscrits

En total són mig centenar els equips inscrits en el FAFE 2020. Destacar que la meitat d’aquests equips competeixen amb mecàniques R5.

La localitat de Fafe serà el centre d’operacions del ral·li. El parc d’assistències, parc tancat i podi es situaran a l’aire lliure.

Els diferents punts administratius es concentraran en les instal·lacions de la Casa de l’Arxiu Municipal.

A les 09.00 am

La disputa del shakedown arrencarà divendres a partir de les 9 hores. A partir de les 15 hores es donarà la sortida al primer participant des del podi del carrer Antonio Saldanha.

Info original i fotos: Fotoesport

Més articles d’àmbiet esportiu a nivel internacional, aquí