, ,

COMPTE ENRERE PER A LA PUJADA A ARINSAL

Aquesta setmana es tanca el plaç d’inscripció de cara a la propera Pujada a Arinsal 2019, prova que l’ACA Esport té programada pels dies 22 i 23 de juny.

La prova tindrà lloc a la carretera CS-520, en les entorns de l’estació d’esquí d’Arinsal. El punt d’arribada estarà situat a 1.907 metres d’altitud.

2a prova del Campionat de França

A causa de l’anul·lació de la cursa de Mont Ventoux, la d’Arinsal serà la segona prova del Campionat de França de Muntanya de 2a divisió per a vehicles Sport i de Producció.

Com passa amb el Trophée des Pyrénées, la Pujada a Arinsal arribarà a meitat de temporada.

Esmentar que el Trophée des Pyrénées també l’organitza l’ACA Esport, juntament amb ASA Corbières, ASAC 66 i Calmont Sport et Mécanique. 

JAS Info Service

Campionat de França de 2a Divisió

La primera prova del calendari francès de 2a divisió, la pujada de Quillan-Col du Portel, va oferir uns resultats que demostren com de competides estaran les curses aquesta temporada.

El guanyador absolut en la Sèrie A (Sport) va ser David Guillaumard  i el seu Dallara F312-Mercedes.

En la Sèrie B (Producció), el guanyador va ser Ronald Garces al volant d’un Audi R8 LMS Ultra.

Ambdós pilots són habituals de les curses andorranes. Guillaumard va guanyar a Ordino-Arcalís el 2016 i Garces la Categoria de Producció a l’Arinsal 2018.

Legend, tot un espectacle

Destacar la presència de vehicles de ral·li, de circuit i de muntanya d’altres èpoques. Totes són màquines espectaculars que continuen sent competitives.

Indubtablement, l’Andorra Legend Festival serà un gran atractiu i servirà perquè els més veterans recuperin sensacions inoblidables. També suposarà una oportunitat molt valuosa per als més joves, doncs podran comprendre de primera mà com eren les curses fa anys.

Finalment, tots els participants podran viure una espectacular festa el dissabte a última hora de la tarda.

JAS Info Service

Una cursa còmoda per a tots

La Pujada Arinsal serà una cursa que oferirà la màxima comoditat tant als espectadors com als participants.

En aquest sentit, destacar que de cara als espectadors estarà en funcionament el telecadira que connecta la sortida amb l’arribada. Aquest fet -exclusivament acordat per aquest servei- serà un excel·lent medi de transport, però també de visió.

Per als participants, la comoditat també serà màxima, donat que el pàdoc estarà en ple centre d’Arinsal. Aquesta ubicació no solament facilitarà l’accés a establiments i serveis, també permetrà un contacte directe dels afeccionats i seguidors amb el cor de la competició.

Per a més informació i inscripcions: www.pujadaandorra.com

 

Font original: JAs Info Service/ACA