,

Xavi Cardelú es classifica en el 12è lloc en el MotoE d’Assen

Avui diumenge Xavi Cardelús s’ha classificat en 12è lloc en el Campionat de MotoE d’Assen, prova vàlida per a la Copa del Món FIM Enel de MotoE.

Penalització

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing ha protagonitzat una bona remuntada, doncs sortia des de l’última posició a causa d’una penalització que ahir li van imposar per haver excedit els límits de la pista durant la seva volta de classificació per a l’E-Pole.

Xavi Cardelus, MotoE, Dutch MotoGP, 26 June 2021

3 posicions en la 1a volta

A la primera volta i després d’haver fet una bona sortida, el pilot ha recuperat fins a  tres posicions.
Després de rodar el 14è per darrere de Zannoni i d’Herrera al llarg de tres voltes,  els ha aconseguit superar a dues voltes del final, acabant en el 12è lloc, a 8 segons del guanyador i a només 1 segon i 4 dècimes del 10è classificat.

Remarcar que amb un 1’43.903, Cardelús ha marcat l’onzena millor volta ràpida de la cursa.

La d’avui ha estat una prova en la què no hi ha hagut cap incidència destacable. De fet han acabat els 18 pilots que l’han començat. 

En paraules del pilot:

L’andorrà valorava així el viscut:

Estic satisfet de com han anat les coses avui i del 12è lloc aconseguit i més tenint en compte les circumstàncies. La penalització d’ahir m’ha obligat a sortir l’últim. Al final però, he remuntat 6 posicions i m’he quedat a menys de 2 segons del 10è lloc. També he marcat l’onzena volta ràpida”.

“Després de sortir bé i d’haver fet una bona primera volta, crec m’ha costat massa passar a Zannoni i Herrera. Si ho hagués aconseguit un parell de voltes abans ara potser estaríem parlant d’un Top10

Propera cursa a Àustria

La cinquena prova de la Copa del Món FIM Enel de MotoE es disputarà el proper cap de setmana del 15 d’Agost a Àustria.

———

Per a més notícies sobre les actuacions dels pilots nacionals en l’àmbit esportiu internacional, feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior del blog.