LES MOTOS SERAN LES PROTAGONISTES DEL CIRCUIT ANDORRA AQUEST ESTIU

Els responsables del Circuit Andorra han decidit mantenir l’activitat en les seves instal·lacions durant l’estiu. Lògicament aquestes seran molt diferents a les que acostumem a tenir durant l’hivern.

Per aquest motiu, aquest matí (5 de juny) han convocat als mitjans per tal de fer-los la presentació.

Un equip de 1a

Raúl Romero (principal col·laborador de l’ACA en la comercialització del Circuit Andorra), el director del circuit, Àlex Bercianos, més pilots de motos de renom com Ruben Xaus i Christian España, han presidit la presentació de les activitats que podran realitzar-se.

D’esquerra a dreta, Xaus, Romero, Bercianos i España

La seguretat davant de tot

Primer de tot, Àlex Bercianos ha volgut posar especial accent en tot el referent a la seguretat. Posteriorment ha detallat l’oferta turística de la nova proposta estiuenca del Circuit Andorra.

Per al màxim responsable de les instal·lacions “és indubtable que l’objectiu de 0 accidents en les carreteres és el que tothom volem aconseguir. En aquest sentit, les activitats que es faran en les nostres instal·lacions permetran als principiants, però també a tots els motoristes que vulguin millorar les seves habilitats, poder fer-ho amb total seguretat”

”D’altra banda és lògic que amb aquestes activitats també pretenem millorar l’oferta turística d’Andorra en els mesos d’estiu. Destacar que hi ha possibilitats per a tots els membres de la família, inclosos els més petits, sempre però que sàpiguen anar amb bicicleta, i que tingui mínim 6 anys”

 

Xaus fent una petita demostració

3 anys de gestació

Raúl Romero i Ruben Xaus han recordat el projecte embrionari d’aquestes activitats, un projecte que va començar a gestar-se fa tres anys:

En aquells dies les instal·lacions eren les que eren –ha recordat Romero- amb el Ruben vam començar a parlar d’una idea que finalment s’està convertint en realitat. Hem posat tota la nostra experiència i esforç perquè així sigui”

Fins a 5 tipus de moto

Bercianos ha finalitzat detallant les activitats que es podran dur a terme en les instal·lacions de Circuit Andorra.

“Hi haurà fins a 5 tipus de motos diferents. Des d’una moto elèctrica per als principiants o els més joves, fins a la MiniGP, una moto de carreres en petit.

Els clients també podran triar entre tres modalitats de Supermotard: la Pitbike (la més petita), la de 270 cc. o la de 450 cc.

Una altra opció a tenir en compte serà la possibilitat que els clients puguin fer  tandes amb la seva moto particular”

Imatge exterior de la zona de Boxes

Campaments d’estiu

Els Campaments d’estiu per a joves d’entre 8 i 16 anys és la gran novetat per aquest estiu. Al llarg del mes de juliol podran passar les tradicionals colònies d’estiu al Circuit Andorra.

De dilluns a divendres i durant les quatre setmanes d’aquest mes, els participants en aquests campaments no només tindran la possibilitat de millorar les seves habilitats sobre una moto, també podran iniciar-se o millorar el seu nivell d’anglès.

Una vegada presentades les diferents activitats, Àlex Bercianos ha convidat a tots els presents a provar les mecàniques que a partir del proper cap de setmana del 8 i 9 de juny estaran a disposició de tots aquells que visiteu les magnífiques instal·lacions del Circuit Andorra.