, ,

El nou Renault Scenic E-Tech, finalista al premi Car of the Year 2024

El Nou Renault Scenic E-Tech 100% elèctric és un dels set finalistes al premi Car Of The Year 2024. Amb aquest model, Renault amplia la seva gamma elèctrica, des d’ara amb tres models 100% elèctrics, més l’Austral híbrid. Aquest bloc d’opcions mostra clarament el compromís de la marca a l’hora d’oferir una mobilitat elèctrica més accessible.

7 finalistes

El nou Scenic E-Tech 100% elèctric competirà amb grans finalistes, tots amb molts arguments. Parlem del BMW Sèrie 5, del BYD Seal, del Kia EV9, del Peugeot E-3008, del Toyota C-HR i del Volvo EX30. Vista aquesta selecció final (escollida entre un total de 28 models candidats), està clar que el jurat ho tindrà molt difícil.

Sigi com sigui, l’Scenic representa molt més que només un cotxe. La Història del Renault Scenic es remunta a l’any 1996, quelcom del que pocs models poden presumir. A més, lluny d’estancar-se o d’evolucionar irregularment en tots aquests anys, l’Scenic ha sabut estar sempre a l’alçada del que demandava el mercat.

Ara, en un moment tan canviant de la indústria i del Món a causa del tema dels combustibles fòssils, el model s’ha tornat a reinventar. En aquest renaixement, la 5a generació Scenic arriba amb un motor totalment elèctric, però mantenint la seva concepció de cotxe familiar de sempre.

Molt més que un elèctric

Amb una autonomia de 625 km (WLTP), la marca francesa demostra que va a per totes envers una mobilitat elèctrica real, pràctica i viable.

Paral·lelament a tot això, la marca ha integrat les tecnologies més modernes, juntament a un disseny tan atractiu com sostenible. Tot això no fa altra cosa que consolidar Renault com una de les marques líders en l’anomenada nova era de la mobilitat sostenible. I és que juntament al Zoe E-Tech i el Megane E-Tech, ambdós també 100% elèctrics, o les opcions híbrides de l’Austral, la gamma Renault resulta cada cop d’allò més atractiva!

Respecte al guanyador final, la bona nova es sabrà el 26 de febrer durant el proper Motorshow de Ginebra.

———

Si voleu accedir a d’altres articles breus i reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat del desplegable que trobareu al menú superior del blog, o directament des d’aquest enllaç