,

TOYOTA RAV4 ELECTRIC HYBRID BLACK EDITION

Ara que encara tenim disponibles les ajudes del Pla Engega és un bon moment per plantejar-se canviar de cotxe i passar-nos als cada cop més nombrosos models elèctrics purs o als híbrids, com és el cas del Toyota RAV4 Electric Hybrid Black Edition.

De fet, com haureu estat veient des fa uns mesos, cada cop són més les alternatives que hi ha al mercat, símptoma inequívoc que la indústria està canviant i que -i això és el més important- la gent també!

Dit això, aquí va una nova proposta híbrida dels de Toyota. Aquesta novetat no us la presentem per ser ‘nova’, us la presentem per ser molt interessant en termes de preu i equipament. I és que el Toyota RAV4 Electric Hybrid Black Edition ho porta quasi tot de sèrie (a excepció del sostre). Amb totes les ajudes del Pla Engega aplicades surt per 37.900 euros, 5 mil euros menys del que realment costaria, sense comptar el sobrecost de la llarga llista d’extres!

Negre per fora…

Com veieu destaca per lluir un acabat en color negre, color que domina tot l’exterior d’extrem a extrem. Ja sigui la graella frontal, els para-xocs, els embellidors, les carcasses dels retrovisors o l’aleró, absolutament tot llueix en color negre!

Les llantes de 19″ són també de color negre, però en aquest cas presenten un acabat més brillant.

Tal és l’uniformitat que presenta que l’únic element que contrasta amb el negre de tot l’exterior és el logotips. Per un costat el de Toyota de la part posterior del vehicle i per l’altre els de ‘RAV4’ i ‘Hybrid’.  Fins i tot els sensors de l’assitent en l’aparcament amb funció de frenada són de color negre. Com veieu, lo de ‘Black Edition’ li va que ni pintat!

…negre per dins

A l’interior del vehicle és on menys diferencies trobem, tret que aquesta edició especial està equipada amb tots els extres imaginables. Això sí, com a bon “Black Edition” tot és negre. En aquest sentit, el sostre, la part interior de les portes, la consola central i els seients de pell i Alcàntara són de color negre.

Equipat amb tot!

Com dèiem aquesta edició especial del RAV4 inclou un equipament de sèrie on no hi falta de res. Entre altres elements inclou un equip de so prèmium JBL amb 9 altaveus, sistema multimèdia compatible amb Apple CarPlay i Android Auto. també incorpora un carregador de telèfon intel·ligent, seients davanters calefactables, el reconegut conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció «Toyota Safety Sense 2.0», el sistema d’alerta de trànsit posterior o el detector d’angle mort en són algúns del més destacables.

Tot per 37.900 euros amb les ajudes del Pla Engega ja aplicades fan que aquesta sigui una gran opció a tenir en compte.

Toyota Motors

Si us ha fet el pes adreceu-vos a Toyota Motors, allà us en donaran tots els detalls. Trobareu Toyota Motors a l’Av. Fiter i Rossell, 4 d’Escaldes Engordany. Tel +376 814481

Per d’altres novetats híbrides o elèctriques, feu clic aquí

Fotos: Toyota