,

HYUNDAI IONIQ HYBRID 1.6 GDI: HÍBRID, SÍ. AUTOGESTIONABLE, TAMBÉ!

La versió híbrida de la gamma Ioniq, el Ioniq Hybrid 1.6 GDI, no solament gaudeix del preuat distintiu ambiental «Eco», tant necessari per endinsar-se en la majoria de ciutats europees, també és súper eficient, econòmic i altament rendible.

Referent mundial

Que Hyundai és un dels referents com a fabricant de cotxes eficients a nivell no és cap novetat, de fet están al capdavant en termes de elèctrificació i hibridació de la seva flota.

En aquest sentit, la marca segueix evolucionant el seu catàleg any rere any amb pas ferm. El model Ioniq és un nou exemple d’això, doncs entre les seves opcions hi ha versions híbrides, híbrides endollables i elèctriques pures.

Ioniq Hybrid

En aquest espai de novetat parlarem del primer dels tres, l’híbrid, un model que gaudeix d’una elevada eficiència energètica gràcies a la seva bateria auto-recarregable.

El Hyundai Ioniq Hybrid està equipat amb un motor de gasolina d’injecció directa de 105 CV i amb un motor elèctric de 32 kW. En función de les necessitats, el cotxe alternarà ambdós motors per assolir així la màxima eficiència en la conducció.

141 CV de potència conjunta

Las potència conjunta d’ambdós sistemes de propulsió sumen 141 CV de potència. Gràcies en això la velocitat màxima arriba als 185 km/h amb un consum de poc més de 5 litres. Donats els quasi 4,47m de llargada de la berlina dels coreans, aquest xifra no està gens malament.

Estéticament llueix una línia molt particular, sobretot vist des del davant. Vist des d’aquest angle destaca molt la graella i els fars full LED que la flanquejen a cada costat. De tots els angles, aquest és el més suggerent i atractiu.

Excel·lent interior

A l’interior, la qualitat de materials, el confort i l’habitabilitat és total. Detalls com les noves tapisseries i els nous comandaments , com els de gestió del clima, fan que conduir aquest cotxe sigui un veritable plaer.

Com a bon cotxe del segle XXI, la connectivitat ha estat una de les prioritats per a la marca, sent un dels punts forts del cotxe. En aquest sentit el nou Ioniq Hybrid disposa d’un bon sistema de reconeixement de veu. També està dotat amb una àmplia gamma de serveis per garantir la màxima comoditat dels cinc ocupants, els quals gaudeixen de places àmplies i extremadament confortables tant al davant com al darrere.
Per exemple, l’aplicació «BlueLink» s’encarregarà d’aportar tota la informació pel que fa a aspectes com el trànsit, ubicació de gasolineres o gestionarà les alertes de radar, entre d’altres.

Smart Sense

En termes de seguretat cal desacar la tecnologia «Smart Sense». Formada per un sistema de prevenció de col·lisió frontal amb detector de presència de peatons, mascotes o ciclistes i per un control actiu d’alerta per canvi de carril, aquest sistema suposa un plus de seguretat molt valuós. Poden completar opcionalment el gruix de sistemes de seguretat activa i passiva, sistemes com l’avís per col·lisió posterior i el control de creuer adaptatiu.

Auto Centre Principat

El Hyundai Hybrid 21.6 GDI arrenca des dels 22.600€ amb les ajudes del Pla Engega ja aplicades.

Si esteu interessats, adreceu-vos a Auto Centre Principat. Els trobareu a Prat de la Creu, 51, d’Andorra la Vella. Tel +376 809195

Si voleu seguir d’altres novetats de la secció “Green Cars”, feu clic aquí


Fotos: Hyundai