,

Els Vinyes, pare i fill, tornaran a coincidir aquest dissabte a Mollerussa

El Peugeot 205 de Vinyes Jr

Les parelles formades per Joan Vinyes Jr – Marc Barcons i Joan Vinyes – Melchor Caminal, disputaran aquest cap de setmana la Diada Off-Road de Mollerussa.

Amb motiu de la Diada Off-Road, aquest dissabte a Mollerussa els pilots de l’Equip Vinyes Dabad tornaran a coincidir. I és que a la cita d’aquesta vila del Pla d’Urgell no faltaran ni els líders de la classe 1 de la provisional de campionat, el jove pilot Joan Vinyes Jr i Marc Barcons (Peugeot 205), ni els experimentats Joan Vinyes i Melchor Caminal (VW Golf).

Al programa horari preparat pels membres de l’Escuderia Mollerussa, la activitat s’iniciarà el proper dissabte a partir de les 13.00 hores, moment en què es duran a terme les verificacions administratives i tècniques. Més tard,  a les 15.15 hores arribarà l’inici e la competició, després d’haver-se comprovat el funcionament dels respectius “transponders”.

Continuar millorant

Competir en un escenari que desconeix no preocupa a Vinyes Jr. Aquest era el seu comentari al respecte: “Després de l’experiència a Masquefa,  sortiré confiança i amb ganes d’estar entre els millors. En tot cas, abans de la carrera farem alguna volta a peu amb el meu pare per comprovar in-situ els punts conflictius del traçat i veure la millor manera d’afrontar-los”.

Respecte al fet de ser líders de la classe 1 del català de resistència, el jove pilot prefereix no donar-li molta importància. Segons Vinyes “sempre és bonic pujar al podi, sobretot si has guanyat. En tot cas,  per a mi ara mateix el més important és aprendre i continuar millorant a cada carrera”.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Foto d’arxiu de Joan Vinyes al volant del VW Golf

Info original /Fotos: Fotoesport