, ,

Tony Cachafeiro competirà a Múrcia pel títol del campionat

Tony Cachafeiro afrontarà l’última setmana de carreres de la temporada, com a gran favorit de cara al títol del Campionat de Múrcia de Kàrting. El títol es definirà el proper cap de setmana (dies 19 i 20) al circuit de Yepes, un circuit en el què el jove pilot del Principat ja ha rodat durant les jornades d’entrenaments, registrant molts bons cronos.

Tony Cachafeiro i el seu nou kart dels de Kart Republic

1r. de la general murciana

El jove andorrà té un marge mínim, però està en el primer lloc de la general del regional murcià. És així que té moltes opcions de fer-se amb el títol.

A les ordres de l’equip Kart Republic, amb qui tot just acaba de debutar fa poques  setmanes, Cachafeiro -que la setmana vinent farà 10 anys- competeix en la categoria Mini.

Paral·lelament, en el marc de la seva preparació, destacar que el pilot ha estat entrenant a Andorra amb Miguel Ángel Rodellar, el preparador físic d’esportistes de la talla de Cédric Gracia o Albert Llovera i antic entrenador de pilots com Cyril Després o Isidre Esteve.

Trajectòria breu però intensa

Pels qui no estigueu al cas, dir-vos que Tony Cachafeiro va debutar l’any 2021 en el món de les carreres, quan tenia vuit anys.

Tot i la seva joventut, el pilot té clar el camí a seguir

Tot i que la seva trajectòria esportiva suma una desena de proves en total, la seva evolució a nivell esportiu, però també la seva determinació i capacitat de sacrifici, han fet que el pilot s’hagi fet ja un lloc en el món del Kàrting.

Com queda dit, aquest final de 2022 ha debutat en la categoria Mini. Aquests ja és una categoria en la qual la potència i la duresa dels karts i de les competicions comencen a ser molt exigents. Contra tot pronòstic, el pilot va assimilar el canvi, fins el punt de trobar-se ara mateix molt a prop d’endur-se el seu primer títol al Campionat de Kàrting de Múrcia

Un 2023 encoratjador

De cara 2023, Cachafeiro tornarà a competir al Campionat d’Espanya i si tot segueix com està previst, també farà el salt a l’escena internacional.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.