,

Arriba la segona cita de les IAME Euro-Series per a Tony Cachafeiro

Tony Cachafeiro competirà aquest cap de setmana per primera vegada en un circuit situat més enllà de les fronteres de la Península Ibèrica, atès que aquesta vegada la cita de la segona ronda de les IAME Euro-Series es disputarà a Mariembourg (Bèlgica), a tocar d’on Fernando Alonso va aconseguir el seu campionat del món de kàrting en 1996

El jove pilot tornarà a vestir els colors dels de Fusion Motorsport, amb qui ja va rodar a la Winter Cup i a la primera ronda de les IAME Euro-Series.

A tocar de la gran final

Recordar que a la primera ronda de les quatre que té l’Europeu de kàrting, Cachafeiro va acabar a les portes de la gran final del diumenge, malgrat haver rodat amb problemes al motor, els quals van minvar molt el seu rendiment.

Un escenari nou!

Un dels grans objectius per a aquesta segona convocatòria és fer-se amb tot el procés d’aprenentatge que comporta competir en un escenari nou, amb l’afegit de fer-lo, literalment, competint contra els millors pilots del món d’entre 10 i 12 anys.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.