EN MARXA LES ACTIVITATS D’ESTIU AL CIRCUIT ANDORRA

Ahir dimarts (4 d’agost), Marc Gené i Àlex Bercianos van donar a conèixer als medis el programa d’activitats que el kàrting gestionat per l’expilot de Ferrari durà a terme en les instal·lacions del Circuit Andorra.

Tot el traçat

Entre les diferents les novetats previstes de cara a aquesta temporada 2020, una temporada atípica i molt concentrada a causa de la situació general, destaca la possibilitat que enguany es podrà utilitzar el circuit al complet (1 km). Això ha estat possible gràcies al fet que la pista va ser asfaltada recentment.

Enguany hi haurà 4 modalitats de karts: infantil, biplaça, adult i competició, aquesta darrera, nova.

De les 11 a les 19h

Les instal·lacions estaran obertes al públic ininterrompudament des de les 11 del matí fins les 7 de la tarda. Les activitats, així com l’horari estaran vigents fins el 15 de setembre.

Excelente circuito

Després de pujar i fer algunes voltes pel nou traçat, Marc Gené comentava que  “les sensacions de rodar pel circuit han estat excel·lents. Aquest és un circuit que et dóna opció a provar diferents traçades en una mateixa volta.

Respecte del fet d’incloure un kart d’altes prestacions, Gené afegia: “Incloure un kart de competició en l’oferta em sembla una gran idea . No es tracta d’un kart top, però sí que té reaccions molt semblants als de millors prestacions

Enfrontant la situació

Per la seva part, Àlex Bercianos, director del circuit, va destacar la seva satisfacció de com s’estan desenvolupant aquests primers dies de l’estiu:

“Estàvem convençuts que havíem de fer un salt qualitatiu per poder fer front a la difícil situació que estem vivint. Crec que ho hem aconseguit. Hem millorat l’oferta per poder compensar aquests moments tan complicats”

Karts, coches y motos

A més, destacar que el circuit andorrà no ha deixat de banda cap de les activitats que feien habitualment amb motos i cotxes:

Continuem potenciant amb material nou aquestes activitats perquè clients de diferents nivells de pilotatge trobin una mecànica amb la qual sentir-se còmodes en la pista. Per a nosaltres és tan important l’aspecte formatiu com el lúdic”

Seguridad máxima

Respecte de les normes de seguretat en relació a la situació d’alerta sanitària, Bercianos afegia que “totes les activitats del circuit s’estan fent complint amb les mesures i protocols de seguretat marcats per les autoritat de cara a instal·lacions com la nostra”

Buen inicio

El cert és que any rere any les novetats i millores que s’ofereix des del Circuit Andorra no deixa lloc a cap dubte que més enllà de l’hivern, l’estiu s’està consolidant amb fermesa com un atractiu més del turisme que visita Andorra en aquesta època.

Info original / Fotos: Fotoesport