,

Immillorable retorn d’Amàlia Vinyes a la competició

Aquest cap de setmana (dies 1 i 2 d’abril) va disputar-se al Circuit de Navarra la primera cita del Campionat d’Espanya de Resistència de la temporada, l’escenari escollit per Amàlia Vinyes per tornar a la competició, després d’haver-se passat l’any 2022 allunyada de les curses.

Si l’andorrana va escollir la prova navarresa per al seu retorn, el cotxe per fer-ho va ser un Audi RS3 LMS SEQ, un vehicle que s’emmarca a la Classe 1 d’aquest campionat.

Connexió immediata!

Tot i inicialment el cap de setmana estava plantejat com una prova per acostumar-se al nou cotxe, a la vista està que les seves prestacions han convençut la pilot des del primer moment. De fet, a la jornada de dissabte va signar el millor crono de la seva classe, aconseguint la pole per a les dues curses de diumenge.

Després de fer els ajustaments necessaris a l’Audi per mirar adaptar-s’hi més encara, diumenge l’Amàlia va sortir a competir convençuda que podia lluitar pel podi.

Al final, no només va aconseguir-ho, doncs va guanyar en ambdues curses, sinó que va fer-ho amb absoluta autoritat!

Esmentar que al final els comissaris van decidir suspendre la segona cursa, a causa d’una confusió general a la sortida del cotxe de seguretat.

Per a la pilot andorrana, “el cap de setmana només es pot qualificar com a excel·lent. Veníem aquí a Navarra amb la intenció de fer els màxims quilòmetres possibles amb el nou cotxe, però marxem amb dues poles i dues victòries. No es pot demanar més!”.

Next Stop: Portimao

La propera cita del Campionat d’Espanya de Resistència tindrà lloc al traçat portuguès de Portimao (Algarve), els dies 6 i 7 de maig.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.