,

Al Rallye de Madrid, Joan Vinyes-Jordi Mercader tornaran a les pistes de terra

Rallye de Madrid.- El proper cap de setmana (dies 6 i 7 d’octubre), el Team Rallycar es desplaçarà a Paracuellos de Jarama per disputar la cinquena cita del CERT.

Joan Vinyes i Jordi Mercader d’aquí a tres dies se situaran al volant del Hyundai i20 Rally2 per disputar el ACTRONICS Rallye de terra de Madrid, cinquena prova del calendari de la Copa d’Espanya de l’especialitat.

Els organitzadors de l’esdeveniment, la C.D.E. Escuderia Centre, han situat la base del ral·li a la localitat de Paracuellos de Jarama.

Després de gairebé tres mesos de no competir sobre terra, el Team Rallycar anirà a Madrid amb l’ànim de repetir l’actuació de l’últim ral·li (Lleó) tornant a fer podi.

“No hi ha dubte que després de no competir amb el Hyundai sobre terra en les últimes setmanes, haurem de cnviar el xip de manera ràpida. Crec que el shakedown serà el moment idoni que ens permetrà situar-nos, sobretot, al nou escenari” – comentava Vinyes.

”Seguir en la línia positiva iniciada a Lleó i lluitar pels llocs d’honor és l’objectiu. Una bona classificació a Madrid ens permetrà seguir amb opcions al títol del certamen” – concloïa el pilot d’Andorra la Vella.

Test previ a la competició

Els responsables de l’Escuderia Centre habilitaran una especial de gairebé 4 km perquè els equips puguin fer el seu últim test amb la mecànica de competició, abans de l’inici del ral·li. Està previst que el “shake” es disputi entre les 14.30 i les 15.30 hores de divendres dia 6.

Com és preceptiu, abans de la disputa del shakedown s’hauran realitzat totes les verificacions dels equips. Així mateix, durant les jornades de dijous i divendres, amb un cotxe de carrer, els equips hauran dut a terme els reconeixements de les especials cronometrades.

L’activitat de divendres per als equips inscrits es tancarà amb la cerimònia de sortida, la qual serà obligatòria per a tots. Aquest cerimònia es durà a terme a partir de les 17.45 hores en una ubicació encara per determinar.

Dos bucles decisius!

A les 7.35 hores del dissabte, des del parc d’assistència de Paracuellos de Jarama es donarà la sortida al primer participant de la primera secció de la prova madrilenya. A les dues seccions matinals els pilots hauran de superar les especials: A – 11,15 km i B – 10,83 km.

A partir de les 14.19 hores els equips que segueixin en competició sortiran de l’assistència en direcció a les cronometrades: C – 10,86 km i D – 12,81 km. Aquestes cronometrades seran els obstacles a superar a les dues seccions que tancaran la prova.

196,70 km de recorregut total

Una vegada més aquesta temporada, Vinyes afronta un ral·li en el què fa diverses edicions que no ha participat. A més, quan ho va fer, van ser escenaris molt diferents. Malgrat tot, segons el pilot de Hyundai Andorra “l’orografia del lloc per on es disputa el ral·li no és del tot desconeguda. En tot cas, als reconeixements ens posarem al dia. Esperem estar entre els més ràpids al final del ral·li“.

El podi situat al parc d’assistència del Paracuellos de Jarama serà l’escenari del punt de partida de de la prova. L’hora de començament està prevista per a les 7.35 hores del dissabte dia 7. Un cop tot hagi conclòs, a les 20.00 es durà a terme el lliurament de trofeus.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original/fotos: Fotoesport