,

Ian Porté s’endú el seu segon podi de la temporada a La Trona

Ian Porté i Marcel Muxella, ambdós pilots del Programa de Formació dels Joves Pilots de l’ACA, van tenir una bona actuació a la XVIII Pujada a La Trona, tot i les complicacions afegides de la pluja.

Ian Porté

i és que la pluja va marcar la jornada a partir de migdia, just quan els participants s’havien de jugar el triomf en la prova. Tot i que la pluja era previsible, molts pilots van optar per configurar el cotxe per rodar en sec!

Amb un temps de 4’04”841,  Ian Porté va assolir el seu segon podi de la temporada, concretament la 3a. posició.

Per la seva banda, Marcel Muxella (4’12”298) va haver acabar en la 6a plaça.

Sense temps de reacció 

Com dèiem, de cara a les dues carreres vàlides per a la classificació final, va començar a ploure amb intensitat. En aquell moment alguns participants ja es trobaven al preparc de sortida per disputar la primera pujada de cursa. Com que l’amenaça de pluja hi era, però semblava més llunyana, la majoria d’ells van optar per dur les rodes i reglatges per competir en asfalt sec. No cal dir l’enrenou que va suposar-los aquest fet!

al final del meeting, Ian Porté es mostrava satisfet per la seva reacció de cara a la recta final de la prova.

A la part inicial de la pujada no vam estar molt afortunats. No obstant, en l’última pujada sí que vam estar-ho i al final vam aconseguir la tercera posició. Així doncs, molt content amb el resultat.”

Marcel Muxella va deixar La Trona un pél contrariat, sobretot, pel viscut al final del meeting. Segons comentava el jove pilot he marxat de La Trona amb un regust agredolç. Tant als entrenaments com a la primera pujada de carrera he estat entre els millors. A més, a la pujada que hem disputat amb pluja, penso que m’he defensat bé, però en l’última mànega de carrera he comès un error i he quedat més lluny del resultat que tenia a l’abast. En tot cas, la valoració general es positiva. Tant als entrenaments, com a la primera carrera he fet un bon resultat”.

Marcel Muxella

La pròxima cita per als pilots del programa formatiu de l’ACA la disputaran aquí al Principat. Ens referim a la Pujada a Arinsal, prova que es disputarà el 10 i 11 de juny.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original/fotos: Fotoesport