,

Edgar Montella fa una pausa en la seva trajectòria esportiva

Amb el títol de campió de Catalunya de Muntanya pràcticament a la butxaca, després de guanyar les tres proves que ha disputat aquesta temporada i amb moltes possibilitats de lluitar pel podi del Campionat d’Espanya de la Categoria 3, Edgar Montellà ha decidit fer una pausa i deixar de  competir aquesta temporada. El pilot d’Encamp ha pres aquesta decisió per tal de centrar-se en la família i en ell mateix.

Les prioritats són les que són

“No és una decisió fàcil de prendre, però les prioritats són les que són i per a mi, la salut de la meva família i meva pròpia està per sobre de tot. El cap d’equip (el meu pare) ha passat molt recentment pel quiròfan. Tot ha anat bé, però la recuperació és lenta”.

“Per altra banda són gairebé 10 anys competint sense descans i ara mateix toca fer una pas enrere per poder fer dos endavant en el futur”. -afegia el pilot per mirar d’explicar el per què d’aquesta pausa, de moment indefinida.

La meva intenció és tornar a competir

“La competició queda doncs temporalment a un costat. Ara em centraré en la meva situació personal, la qual, ara mateix requereix la meva màxima atenció. És obvi que la meva intenció és tornar a competir, però ho faré quan sigui possible. Ara mateix, anar de pressa no està entre les meves prioritats”

Des de Motoraldia, esperem que tot vagi bé Edgar i que més aviat que no pas tard, tornem a gaudir de tú i amb tú del teu pilotatge.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.