, ,

LES PUJADES MÉS EMBLEMÀTIQUES D’ANDORRA, ARA VIRTUALS

Sim Racing Motorsport, la nova empresa andorrana dels d’eSports, ha presentat recentment i en exclusiva el Campionat Italià Virtual de Prototips, prova que va arrencar aquest passat mes de juny.

e-Sports a Andorra

Sim Racing Motorsport és una empresa dedicada a la creació, organització i retransmissió d’esdeveniments de la companyia e-Sports, en la modalitat virtual de competició automobilística.

Aquesta competició compta amb el reconeixement oficial de l’ACI eSport (Automobile Club d’Itàlia- divisió eSports). Està promoguda per Wolf Racing Cars i organitzada en exclusiva pels de Sim Racing Motorsport.

Suport de l’ACI

Per mitjà de la seva comissió d’eSport, l’ACI eSport reconeix i dóna suport oficial al Campionat de Prototips Virtual d’eSport Italià, un projecte realitzat a petició del fabricant de prototips italià Wolf Racing Cars, promotor i constructor del campionat real de prototips esportius a Itàlia.

L’ACI eSport té com a objectiu garantir la qualitat i la regularitat de l’esdeveniment.

Wolf GB08 T

Sim Racing Motorsport -com diem- l’organitzador a casa nostra, ha replicat el campionat real de forma virtual incloent el Wolf GB08 Thunder, el cotxe real. Aquesta unitat pot importar-se des de la plataforma Assetto Corsa.

El Campionat consta de sis curses programades. Van començar el 26 de juny al circuit de Mugello i s’acabaran el 6 de setembre a Imola. Per tant, aquest és un campionat intens concentrat al llarg d’aquests 4 mesos d’estiu.

3 categories

El Campionat Italià de Prototips Virtual 2020 està distribuït amb les següents categories: «Virtual Amateurs», «Virtual Advanced» i «Professionals».

El nivell «Professionals» està reservat als 20 membres del Campionat d’Itàlia de prototips 2020, fet que suposa que per primera vegada els pilots professionals del campionat italià de prototips competiran en un campionat virtual.

Pel que fa a les altres dues categories: “Virtual Amateur” i “Virtual Advanced”, el 15 de juny van començar les proves de qualificació.

Premis espectaculars

Els premis d’aquest campionat inclouen la possibilitat de poder pilotar un vehicle real dels de Wolf en un circuit. També hi ha com a premi un curs de pilot aeri, gentilesa del patrocinador ONE AIR

Difusió internacional

La competició es retransmetrà en directe pel canal de televisió Sky Sports Itàlia, fet que potenciarà la difusió de l’esdeveniment no només a nivell italià, també a nivell internacional.

Internacionalizant les Pujades d’Andorra

Alternativament, Sim Racing Motorsport organitza en exclusiva el Rally Virtual d’Andorra 2020. És la primera competició d’eSports a Andorra per a pilots de tot el món. Per aquesta primera competició els de Sim Racing Motorsport han recreat les 4 pujades més emblemàtiques d’Andorra, per tant, aquest serà un espectacle molt intens que donarà a conèixer les Pujades d’Andorra com mai fins ara.

El Campionat consta de 5 curses i va iniciar-se el passat mes d’abril amb la Pujada a Arinsal.

Les properes cites seran la Pujada al Roc del Quer, la Pujada de la Comella i la Pujada a Ordino/Arcalís.

Tot plegat finalitzarà amb una gran final al desembre, quan tindrà lloc una trobada presencial a Anyós Park Andorra.

Per obtenir més informació visiteu: https://virtualsimracing.com

Per a més reportatges del panorama andorrà, aquí