,

L’Europeu de Moto2 i amb ell Cardelús, desembarquen a Portimão

Xavi Cardelús disputarà aquest cap de setmana ( 1 i 2 de juliol), la quarta prova del Moto2 European Championship, prova que tindrà lloc a l’Autódromo do Algarve a Portimão

L’andorrà, que ja va pujar-se al podi de Portimão l’any passat, es desplaça amb el clar objectiu de tornar a pujar-s’hi aquest cap de setmana.

El de Promoracing, amb 44 punts, arriba en aquesta quarta cita de l’any ocupant el cinquè lloc de la classificació provisional.

Les declaracions

Cardelús plantejava d’aquesta manera la segona visita de l’any a Portugal: .Vaig començar la temporada pujant al podi de la segona de les dues curses disputades a Estoril. Enguany, el meu objectiu no és cap altre que el de trepitjar el podi del circuit de Portimão i si pot ser en dues ocasions, millor”

“El cert és que a les proves de València i Jerez no hem acabat d’aconseguir els resultats que perseguíem. Han estat circumstàncies i petits detalls, però la feina que està fent tot l’equip és extraordinària i sé que aquest cap de setmana tornarà a quedar reflectida, tant al rendiment de tots plegats, com als resultats”

Respecte al traçat, l’andorrà comentava que ”el traçat de Portimao és molt exigent i combina parts molt ràpides amb d’altres força tècniques. L’any passat ja vaig acabar tercer en una de les dues curses disputades allà. Enguany vull repetir i millorar l’experiència.

De dijous a diumenge

Com és habitual, dijous i divendres tindran lloc les sessions d’entrenaments lliures. A partir d’això arribaran les les dues sessions classificatòries de dissabte i les dues curses de diumenge.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.