,

MARGOT LLOBERA CONCLOU LA 1ª ETAPA DEL MERZOUGA AMB TEMPS DE MARGE

Ahir dia 1 es va disputar la primera etapa entre Erfoud – Erfoud del Merzouga Rally. Constava de dos especials de 86 i 115km. En total, més de 270km de recorregut en els quals Llobera va pilotar còmodament i sense sobresalts.

Com ja s’havia anunciat, va haver-hi molta sorra així com una navegació complicada.

En tot cas, malgrat això va ser un dia sense problemes per a la jove pilot.

Víctor Eleuterio / Fotop / ASO

Tal com declarava a la seva arribada “el primer dia ja està superat! Estic molt contenta d’estar en meta. A més ho estem a una molt bona hora. No m’he retardat gens i tinc tota la tarda per poder treballar i descansar. Ha estat un dia bo, he sortit tranquil·la i m’he trobat unes especials molt boniques”

Respecte de la duresa física d’aquesta primera etapa, la pilot manifestava que “el recorregut ha estat molt físic. M’ha tocat barallar-me amb les dunes més baixes perquè les roderes em descol·locaven constantment. també he hagut de treballar molt concentrada per controlar el cansament. All final però, tot ha anat perfecte”

Durant l’etapa, Llobera va tenir un problema amb el sistema de navegació que alterava les distàncies per poder seguir el traçat del mapa. Tal i com comentava en arribar, afortunadament  “he coincidit amb Kirsten Landman i hem rodat juntes ajudant-nos. Ho hem passat molt bé. Em trobo molt recolzada per tothom”

Endavant Margot! Ja tens una de les cinc etapes al sac!

A per la resta! GASSSS